Rămâi conectat

Curier Județean

Locuri de muncă în străinătate pentru români – Danemarca angajează 35 de culegători de căpșuni

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

*Plata muncii este în funcție de cantitatea recoltată. Se plătește echivalentul în coroane daneze a valorii de 1 euro brut/kg

Firma Duborg Jordbær din localitatea Tinglev (Danemarca) oferă pentru români, prin ANOFM (Eures) 35 de posturi de lucrători în agricultură – culegători de căpșuni.

Potrivit reprezentanților firmei munca se desfășoară la o fermă ecologică, în aer liber. Culesul căpșunilor începe devreme, la 4-5 dimineața.

Se caută persoane cu vârsta minimă de 18 ani familiarizate cu munca fizică grea, motivate și flexibile în privința programului. Sunt preferați lucrătorii cu experiență anterioară la culesul căpșunilor. Se acceptă și cupluri. Aplicanții trebuie să aibă cunoștințe de limba engleză la nivel mediu.

Plata muncii este în funcție de cantitatea recoltată (la kilogram). Se plătește echivalentul în coroane daneze a aproximativ 1 euro brut/kg. Se oferă cazare în clădire/camere contra unei taxe de circa 8 euro/zi pentru o persoana (echivalentul în coroane daneze). Se asigură spații pentru prepararea mâncării,  internet wireless, dușuri, TV, mașini de spălat.

Durata contractului este de aproximativ 6-7 săptămâni, 6 zile/săptămână, în medie 25-30 ore/săptămână iar termenul limită de înscriere este 31 ianuarie 2014.

Candidații sunt rugați să trimită CV model EUROPASS, în limba engleză, cu poza inclusă, pe adresa de email: [email protected] (modelul de CV se poate descărca de pe linkul: http://www.duborgjordbaer.dk/job-application.html). De asemenea, candidații vor trebui să completeze on line și un formular de aplicare ce poate fi găsit pe linkul susmenționat.

Preselecția persoanelor care au aplicat se face de către angajator. Invitarea la selecție a persoanelor preselectate se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din județul de domiciliu al candidatului. Selecția va avea loc la Oradea în luna februarie 2014.

Detaliile referitoare la data precisă, locația și programul selecției vor fi trimise numai persoanelor invitate. Nu sunt admise alte persoane la interviu”, precizează reprezentanții ANOFM.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată în Sebeș, în aproprierea unui atelier: Intervin pompierii cu trei autospeciale Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit vineri după-masa, în jurul orei 17.00, în Sebeș. Au intervenit pompierii cu trei autospeciale. Citește și: UPDATE VIDEO INCENDIU de vegetație uscată la Livezile: Intervin pompierii cu o autospecială Secția de pompieri Sebeș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea