Rămâi conectat

Curier Județean

LOCURI de MUNCĂ în străinătate, la data de 23 iulie 2015. OFERTA din Elveția, Germania, Marea Britanie, Norvegia, Republica Cehă, Spania și Suedia. Cum poți aplica

Alexandra Mates

Publicat

în

locuri-de-munca-in-constructii_1Cei care doresc să lucreze peste granițele țării pot opta pentru una dintre ofertele Eures, ce însumează peste 500 de locuri de muncă în Belgia, Elveția, Germania, Marea Britanie, Norvegia, Cehia, Spania și Suedia. AJOFM Alba a trimis oferta valabilă la data de 23 iulie 2015.

OFERTA COMPLETĂ și modul de aplicare

Elvetia

Ingrijire copii/Au Pairs – 10 posturi. CERINȚE: Au Pairs este un Proiect care se adreseaza tinerilor între 20 și 29 de ani cu foarte bune abilitati de limba englezã sau germanã, dispuși sã lucreze ca un Au Pair pentru cel puțin 12 luni. Trebuie sa aiba dragoste pentru copii și dispuși sã ajute la datoriile casnice Experiența in ingrijirea copiilor ar fi ideal. Sa doreasca sã trãiascã într-o familie și sã se integreze în familie și in cultura specifica, sa doareasca sã învețe limba germanã sau francezã. De preferintatã și, dacã este posibil, sa aiba diploma de colegiu și/sau universitate, in domenii care implica munca cu copiii ex: profesor, educatoare, etc., sa aiba o oarecare experiențã de lucru Sa fie o persoana activa, sportiva, deschisa, flexibila, de încredere, punctuala; Limbi străine: Engleza/Germana fluent; ofertă valabilă până la data de 10-08-15; Mod de aplicare: CV,scrisoare de intentie,fotografii si referinte la e-mail [email protected] si [email protected].

Germania

Factor postal – 15 posturi. CERINȚE: Permis de conducere categoria B, conditie fizica buna, rezistenta la vreme ploioasa. Persoanelor selectate in urma interviului, li se va solicita „Cazierul judiciar” (fara antecedente penale); Cunostinte bune de limba germana (scris, vorbit, citit) – nivel B1;  ofertă valabilă până la data de 31.12.2015. Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale actelor de studii pe adresa de e-mail [email protected], in atentia dnei. Dr. Eniko – Ilona Hochdorfer si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected].

Agent de securitate – 10 posturi. CERINȚE: Permis de conducere categoria B, conditie fizica buna, fara antecedente penale. Experienta in domeniu constituie avantaj; Cunostinte foarte bune de limba germana – scris, citit, vorbit – nivel B1; ofertă valabilă până la data de 31.12.2015. Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de eventuale referinte (in limba germana) pe adresa de e-mail [email protected], in atentia dnei. Dr. Eniko – Ilona Hochdorfer si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected]. Persoanelor selectate in urma interviului li se va solicita „Cazierul judiciar”.

Tehnician sisteme de securitate (alarma si supraveghere)  – 2 posturi. CERINȚE: Studii tehnice de specialitate in domeniul electronica, electrotehnica, telecomunicatii; Cunostinte tehnice relevante pentru domeniul de referinta (security & surveillance): hardware, software si networking; Permis de conducere categoria B; Fara antecedente penale; Experienta in domeniu constituie avantaj; Cunostinte foarte bune de limba germana – scris, citit, vorbit – nivel B1; ofertă valabilă până la data de 31.12.2015. Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale diplomelor de studii si eventuale referinte (in limba germana) pe adresa de e-mail [email protected], in atentia dnei. Dr. Eniko – Ilona Hochdorfer si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected]. Persoanelor selectate in urma interviului li se va solicita “Cazierul judiciar”.

Agent de paza – 10 posturi. CERINȚE: Permis de conducere categoria B, conditie fizica buna, fara antecedente penale. Experienta in domeniu constituie avantaj; Cunostinte foarte bune de limba germana – scris, citit, vorbit – nivel B1; ofertă valabilă până la data de 31.12.2015. Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de eventuale referinte (in limba germana) pe adresa de e-mail [email protected], in atentia dnei. Dr. Eniko – Ilona Hochdorfer si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected]. Persoanelor selectate in urma interviului li se va solicita „Cazierul judiciar”.

Sudor MAG – 5 posturi. CERINȚE: Calificare ca sudor MAG (EN 287-1 135 P BW/FW 1.1 S Pa/PB ss/ml nb)sau ca mecanic industrial; Experienta profesionala anterioara 1 – 2 ani; Disponibilitate de a lucra in schimburi; Flexibilitate si motivatie; Cunostinte bune de limba germana;  ofertă valabilă până la data de 31.07.2015. Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de eventuale recomandari (tot in limba germana) la adresa de e-mail [email protected], in atentia dnei. Stela Mincheva-Aladzhov, cu specificarea nr. de referinta 10000-1127971763-S si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected].

Operator stivuitor (f/b) – 1 post. CERINȚE: Certificat de conducere stivuitor; Experienta profesionala anterioara ca stivuitorist; Constituie avantaj permisul de conducere categoria B si automobil propriu; Cunostinte avansate de limba germana; ofertă valabilă până la data de 30.08.2015. Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de scrisoare de intentie, copii ale certificatelor/diplomelor si eventuale recomandari (toate in limba germana) la adresa de e-mail [email protected], in atentia dnei. Stela Mincheva-Aladzhov, cu specificarea nr. de referinta 10000-1127975431-S si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected].

Mecanic auto (f/b)- 1 post. CERINȚE: Scoala profesionala si calificare de mecanic auto; Experienta profesionala anterioara; Constituie avantaj permisul de conducere categoria B si automobil propriu; Cunostinte avansate de limba germana; ofertă valabilă până la data de 30.08.2015. Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de scrisoare de intentie, copii ale certificatelor/diplomelor si eventuale recomandari (toate in limba germana) la adresa de e-mail [email protected], in atentia dnei. Stela Mincheva-Aladzhov, cu specificarea „Auto mechanic” si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected].

Comisionar (f/b) – 5 posturi. CERINȚE: Certificat de conducere stivuitor; Disponibilitate de a lucra in schimburi; Flexibilitate, precizie si motivatie; Capacitatea de a lucra individual; Conditie fizica buna; Cunostinte avansate de limba germana – nivel B2; ofertă valabilă până la data de 30.08.2015. Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de eventuale recomandari (tot in limba germana) la adresa de e-mail [email protected], in atentia dnei. Stela Mincheva-Aladzhov, cu specificarea nr. de referinta 10000-1128428386-S si doar pentru monitorizare (fara feedback) la [email protected].

Operator CNC (strungar/frezor) – 1 post. CERINȚE: Calificare ca operator CNC (strungar sau frezor); Cunostinte bune in lucrul cu masini pe baza de programare computerizata; Constituie avantaj experienta profesionala anterioara; Corectitudine, atentie, flexibilitate; Capacitatea de a lucra in echipa si in conditii de stres; Cunostinte bune de limba germana – nivel B1/B2; ofertă valabilă până la data de 30.09.2015. Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii, dovada experientei profesionale anterioare in domeniu si eventuale recomandari (toate in limba germana), pe adresa de e-mail [email protected], in atentia dnei. Bettina Jakobi, cu precizarea nr. de referinta „10000-1126437989-S, CNC Operator”.

Mecatronist (f/b) – 1 post. CERINȚE: Formare profesionala incheiata in mecatronica, fizica de laborator, electronica sau tehnologie laser; Experienta profesionala anterioara in lucrul cu dispozitive electronice si optice; Abilitati in mecanica si domeniul electric; Cunostinte informatice (MS Office); Capacitatea de adaptare la nou, de a lucra in echipa si in conditii de stres; Spirit de initiativa, corectitudine si buna organizare; Cunostinte bune de limba germana – nivel B1/B2;  ofertă valabilă până la data de 30.09.2015. Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii (tot in limba germana), pe adresa de e-mail [email protected], in atentia dnei. Bettina Jakobi, cu precizarea nr. de referinta „10000-1123199766-S, Mechatroniker”.

Asamblor – montator (lucrator in productie) – 1 post. CERINȚE: Experienta anterioara in lucrul cu fibre optice (fibre Splicer); Disponibilitate de a lucra in schimburi (fara tura de noapte); Capacitatea de a lucra in echipa; Flexibilitate, atentie si precizie; Cunostinte bune de limba germana; ofertă valabilă până la data de 30.09.2015. Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii (tot in limba germana), pe adresa de e-mail [email protected], in atentia dlui. Stefan Ludwig, cu precizarea nr. de referinta „10000-1127417462-S”.

Tehnician electronica – service fibre laser de mare putere (f/b) – 1 post. CERINȚE: Formare profesionala incheiata in domeniul ingineriei electrice sau in mecatronica si cunostinte aprofundate in domeniul electronicii si in tehnologii analogice si digitale; Permis de conducere categoria B; Disponibilitate de a calatori pe intreg teritoriul Germaniei si, ocazional, in strainatate; Capacitatea de a lucra atat individual cat si in echipa; Bune abilitati de comunicare; Orientare catre clienti; Flexibilitate, motivatie; Cunostinte bune de limba engleza; ofertă valabilă până la data de 30.09.2015. Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul in limba germana/engleza, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii (tot in limba germana/engleza), pe adresa de e-mail [email protected], in atentia dlui. Stefan Ludwig, cu precizarea nr. de referinta „10000-1125033013-S”.

Tehnician electronica (f/b) – 1 post. CERINȚE: Formare profesionala incheiata in domeniul ingineriei electrice sau in mecatronica si cunostinte aprofundate in domeniul electronicii si in tehnologii analogice si digitale; Permis de conducere categoria B; Disponibilitate de a calatori pe intreg teritoriul Germaniei si, ocazional, in strainatate; Capacitatea de a lucra atat individual cat si in echipa; Bune abilitati de comunicare; Orientare catre clienti; Flexibilitate, motivatie; Cunostinte bune de limba engleza; cunostinte de baza de limba germana – constituie avantaj; ofertă valabilă până la data de 30.09.2015. Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul in limba germana/engleza, insotit de scrisoare de intentie si eventuale recomandari (in limba engleza/germana), pe adresa de e-mail [email protected], in atentia dlui. Stefan Ludwig, cu precizarea nr. de referinta „10000-1123199427-S”.

Tehnician electrotehnist (f/b) – 1 post. CERINȚE: Formare profesionala incheiata in domeniul electrotehnic, in mecatronica sau fizica de laborator si cunostinte aprofundate in domeniul electronicii si in tehnologii analogice si digitale; Permis de conducere categoria B; Disponibilitatea de a calatori ocazional; Capacitatea de analiza si abilitatea de rezolvare a problemelor; Capacitatea de a lucra atat individual cat si in echipa; Determinare si precizie; Cunostinte bune de limba germana; ofertă valabilă până la data de 30.09.2015. Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii (tot in limba germana), pe adresa de e-mail [email protected], in atentia dlui. Stefan Ludwig, cu precizarea nr. de referinta „10000-1125031642-S”.

Manager vanzari (f/b) –  1 post. CERINȚE: Diploma de licenta sau master in domeniul ingineriei, fizica sau o disciplina conexa; Minim 3 ani experienta anterioara in domeniul vanzarilor; Bune abilitati de comunicare (fata in fata cu clientul sau la telefon); Disponibilitatea de a calatori; Capacitatea de a lucra in echipa; Cunostinte foarte bune de limba engleza si ceha – scris si vorbit; ofertă valabilă până la data de 30.09.2015. Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul in limba engleza, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii (tot in limba engleza), pe adresa de e-mail [email protected], in atentia dlui. Stefan Ludwig, cu precizarea nr. de referinta „10000-1127705422-S”.

Optician (f/b) – 1 post. CERINȚE: Formare profesionala incheiata ca optician; Experienta profesionala anterioara; Disponibilitate de a lucra in schimburi (fara tura de noapte); Capacitatea de a lucra atat individual cat si in echipa, precum si in conditii de stres; Atentie si precizie; Cunostinte bune de limba germana; ofertă valabilă până la data de 30.09.2015. Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de copii ale certificatelor/diplomelor de studii, dovada experientei profesionale anterioare in domeniu (toate in limba germana), pe adresa de e-mail [email protected], in atentia dnei. Bettina Jakobi, cu precizarea nr. de referinta „10000-1125032897-S, Feinoptiker”.

Betonist – 10 posturi. CERINȚE: Vasta experienta profesionala; Capacitatea de a interpreta planuri/desene; Disponibilitatea de a calatori pe plan intern; Permis de conducere; Cunostinte de baza de limba germana; ofertă valabilă până la data de 30.08.2015. Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de scrisoare de intentie,dovada experientei profesionale in domeniu si eventuale referinte (toate in limba germana), pe adresa de e-mail [email protected], in atentia dlui. Schmalz, cu precizarea nr. de referinta „10000-1122874129-S”.

Fierar – betonist- 10 posturi. CERINȚE: Vasta experienta profesionala; Capacitatea de a interpreta planuri; Disponibilitatea de a calatori pe plan intern; Permis de conducere categoria B; Capacitatea de a lucra atat individual, cat si in echipa, precum si in conditii de stres; Flexibilitate si motivatie; Cunostinte de baza de limba germana; ofertă valabilă până la data de 30.08.2015. Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de scrisoare de intentie,dovada experientei profesionale in domeniu si eventuale referinte (toate in limba germana), pe adresa de e-mail [email protected], in atentia dlui. Schmalz, cu precizarea nr. de referinta „10000-1122876176-S”.

Tamplar/dulgher – 10 posturi. CERINȚE: Vasta experienta profesionala; Capacitatea de a interpreta planuri/desene; Disponibilitatea de a calatori pe plan intern; Permis de conducere categoria B; Capacitatea de a lucra atat individual, cat si in echipa, precum si in conditii de stres; Flexibilitate si motivatie; Cunostinte de baza de limba germana; ofertă valabilă până la data de 30.08.2015. Mod de aplicare: Se transmite C.V -ul DOAR in limba germana, insotit de scrisoare de intentie,dovada experientei profesionale in domeniu si eventuale referinte (toate in limba germana), pe adresa de e-mail [email protected], in atentia dlui. Schmalz, cu precizarea nr. de referinta „10000-1122875779-S”.

Bucatar / bucatar sef/bucatar specialist (Sous Chef /Demi chef/Chef de Partie/Commis Chef) – 15 posturi. CERINȚE: Calificare profesionala incheiata si experienta anterioara in domeni; Cunostinte de limba germana, cel putin nivel A2;

Ospatar – 15 posturi. CERINȚE: Calificare profesionala incheiata si experienta anterioara in domeniu; Cunostinte bune de limba germana, nivel B1/B2.

Oferte valabile până la data de 01.10.2015. Mod de aplicare: Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES (daca este cazul). Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Invitarea la selectie a persoanelor care corespund cerintelor ofertei se va face in timp util de catre Consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al aplicantilor. Candidatii invitati trebuie sa aiba la ei in momentul prezentarii la selectie CV-ul model Europass in limba germana (Lebenslauf), cu fotografie, precum si formularul de aplicare (Bewerbungsformular), tipizat al ZAV Bonn, ambele completate la calculator. Cele doua documente vor fi puse la dispozitie de catre Consilierul EURES.

Barman – 5 posturi. CERINȚE: Calificare profesionala incheiata si/sau experienta anterioara in domeniu; Cunostinte bune de limba germana, nivel B1/B2.

Personal in industria gastronomiei de sistem – 15 posturi. CERINȚE: Constituie avantaj experienta in domeniul gastronomic.

Oferte valabile până la data de 01.10.2015. Mod de aplicare:Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES (daca este cazul). Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Invitarea la selectie a persoanelor care corespund cerintelor ofertei se va face in timp util de catre Consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al aplicantilor. Candidatii invitati trebuie sa aiba la ei in momentul prezentarii la selectie CV-ul model Europass in limba germana (Lebenslauf), cu fotografie, precum si formularul de aplicare (Bewerbungsformular), tipizat al ZAV Bonn, ambele completate la calculator. Cele doua documente vor fi puse la dispozitie de catre Consilierul EURES.

Sofer de tir – 15 posturi. CERINȚE: Permis de conducere categoria CE si inscris 95; Atestat ADR; Cel putin 1 an experienta, fara cazier auto si judiciar; Disponibilitate de a invata limba germana; Rezistenta la stres; Orientare catre client si amabilitate; Disponibilitate de a lucra si in ture de noapte; Prudenta la condus si responsabilitate; Constituie avantaj cunostintele de mecanica; Cunostinte de limba germana – constituie avantaj; ofertă valabilă până la data de 09.01.2016. Mod de aplicare: Se transmite C.V-ul model Europass cu fotografie, in limba romana sau germana la adresa de e-mail [email protected] si doar pentru monitorizare (fara raspuns) la [email protected]. Persoanele preselectate vor fi invitate sa participe la interviu in Germania sau Romania.

Mecanic instalatii – 5 posturi. CERINȚE: Studii medii cu diploma de bacalaureat; Cel putin 2 ani experienta; Constituie avantaj experienta in lucrul cu sisteme hidraulice si pneumatice; Permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); Disponibilitate de a lucra in schimburi; Cunostinte bune de limba germana;

Sudor MIG – MAG – 5 posturi. CERINȚE: Calificare ca sudor MIG – MAG sau ca mecanic industrial; Experienta profesionala anterioara; Disponibilitate de a lucra in schimburi; Permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu); Flexibilitate si motivatie; Cunostinte bune de limba germana;

Operator CNC (laminor si strung) – 3 posturi. CERINȚE: Calificare ca operator CNC (laminor si strung); Cel putin 2 ani experienta in domeniu; Permis de conducere categoria B (avantaj automobil propriu);Disponibilitate de a lucra in schimburi;Flexibilitate si motivatie; Cunostinte bune de limba germana.

Oferte valabile până la data de 01.10.2015. Mod de aplicare: Persoanele interesate trebuie sa se adreseze Consilierului EURES din judetul de domiciliu pentru a fi inregistrate in baza de date EURES. Lista completa a tuturor Consilierilor EURES se regaseste la rubrica Contact. Invitarea la selectie a persoanelor care corespund cerintelor ofertei se va face in timp util de catre Consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca, din judetul de domiciliu al aplicantilor. Candidatii invitati trebuie sa aiba la ei in momentul prezentarii la selectie CV-ul model Europass in limba germana (Lebenslauf), cu fotografie, precum si scrisoare de intentie (tot in limba germana), ambele completate la calculator.

Marea Britanie

Infirmier – 1 post. CERINȚE: engleza nivel mediu. Ofertă valabilă până la data de 31.08.2015. Mod de aplicare: CV la adresa [email protected], tel 00441138272347 ext 512 Corina Botoroga

Îngrijitor persoane – 20 posturi. CERINȚE: persoane de sex feminin; engleza-nivel mediu; Ofertă valabilă până la data de 31.08.2015. Mod de aplicare: [email protected];[email protected]

Șofer camion – 10 posturi. CERINȚE: permis categoriile C+E, card tahograf, CPC, Cod 95, minim 1 an experienta condus camioane TIR; engleza nivel conversational cel putin mediu; Ofertă valabilă până la data de 31.08.2015. Mod de aplicare:CV in limba engleza la [email protected] sau [email protected] cu mentiunea EURES

Asistente medicale pentru centre de ingrijire particulare – 10 posturi. CERINȚE: calificare de asistent medical generalist,inregistrare NMC.Sunt acceptate si persoanele care au inceputa si in curs de desfasurare inregistrarea NMC; engleza nivel B2, Ofertă valabilă până la data de 22.08.2015. Mod de aplicare: se transmite cv la [email protected] si pentru monitorizare la [email protected]

Asistent medical generalist – 1 post. CERINȚE: calificare de asistent medical;inregistrare NMC valabila.Sunt acceptate si persoanele care au in curs de desfasurare inregistrarea pentru NMC; ENGLEZA-nivel B2; Ofertă valabilă până la data de 22.08.2015. Mod de aplicare: [email protected] si pentru monitorizare la [email protected]

Asistent medical pediatrie – 12 posturi. CERINȚE: calificare asistent medical pediatrie.Candidatii trebuie sa indeplineasca conditiile pentru a putea accesa obtinerea NMC.;engleza-nivel B2; Ofertă valabilă până la data de 22.08.2015. Mod de aplicare:[email protected] si la [email protected] pentru monitorizare.Interviul va avea loc prin Skype.

Asistent medical de recuperare,anestezist – 30 de posturi. CERINȚE: calificare in domeniu,inregistrare NMC valida,sunt acceptate si persoanele care au inceput procedura de obtinere a certificatului NMC.Se lucreaza in cate 3 schimburi x 12 ore.; engleza nivel B2; Ofertă valabilă până la data de 22.08.2015. Mod de aplicare: [email protected] si la [email protected] pentru monitorizare.Interviul va avea loc prin Skype

Asistent medical terapie intensiva – 15 posturi. CERINȚE: calificare asistent medical,inregistrare NMC valida.Sunt acceptate si persoanele care au inceput demersurile pentru obtinerea certificatului NMC; ENGLEZA -NIVEL B2; Ofertă valabilă până la data de 22.08.2015. Mod de aplicare: [email protected] si la [email protected] pentru monitorizare.Interviurile vor avea loc prin Skype

Îngrijitor copii/bona – 8 posturi. CERINȚE: experienta in domeniu de minim 2 ani de zile,varsta peste 18 ani; engleza;  Ofertă valabilă până la data de 15.09.2015. Mod de aplicare: Se va aplica online pe siteul www.carelikeme.co.uk la sectiunea ,,Join,,

Asistent social –  1 post. Candidatii trebuie sa fie persoane motivate,foarte bine organizate,sensibile,flexibilesi sociabile; engleza; Ofertă valabilă până la data de 15.09.2015. Mod de aplicare:Se aplica cv-ul la adresa de email [email protected] si pentru monitorizare la [email protected]

Bucatar – 9 posturi. CERINȚE: Candidatii trebuie sa aibe minim 2 ani experienta in domeniu,sa fie persoane motivate,punctuale,oneste si foarte bine organizate.Acestia trebuie sa fie capabili sa prepare diverse feluri de mancare.Deasemenea persoanele interesate trebuie sa detina calificare in domeniu sau sa aiba o ucenicie facuta in domeniu; engleza, Ofertă valabilă până la data de 15.09.2015. Mod de aplicare:Se aplica cv in limba engleza la [email protected] si pentru monitorizare la [email protected]

Îngrijitor persoane/infirmier – 10 posturi. CERINȚE: 1 an experienta in domeniu, engleza, Ofertă valabilă până la data de 31.08.2015. Mod de aplicare:[email protected]

Asistent – 10 posturi. CERINȚE: Candidatii trebuie sa detina NMC dar sunt acceptati si cei care au inceput demersurile pentru obtinerea acestui certificat NMC.; engleza; Ofertă valabilă până la data de 31.08.2015. Mod de aplicare: .Se aplica cv in limba engleza la [email protected]

Pictori,vopsitori,polizatori,carosier,pregatitori suprafete pentru lacuit,montatori componente auto – 1 post. CERINȚE: minim 2 ani experienta in domeniu,scoala profesionala sau ucenicie la locul de munca, engleza, Ofertă valabilă până la data de 15.09.2015. Mod de aplicare: Se va aplica cv in limba engleza model Europass la adresa de email [email protected]

Norvegia

Coordonator de cercetare al UE in securitatea calculatoarelor – 1 post. CERINȚE: Doctorat in informatica, de preferinta in securitatea calculatoarelor sau criptologie, capacitate de a construi si mentine o retea de contacte in Europa, atat in comunitatile de cercetare, cat si in sectorul industrial, abilitati de scris si aptitudini organizatorice. Disponibilitate pentru calatorii in Norvegia si alte tari europene; Engleza-nivel avansat. Ofertă valabilă până la data de 1.08.2015. Mod de aplicare: Aplicatia se face pe: https://www.simula.no/about/available-jobs . Aceasta va contine scrisoare de aplicare, CV (rezumand ecucatie, experienta de dezvoltare software), in limba engleza, copii ale diplomelor, foii matricole, scrisori de recomandare, cel putin 2 referinte (cu nume, nr. de tel., adresa de e-mail). Cu exceptia CV-ului, toate atasamentele vor fi in format PDF, combinate intr-un singur document, dar neaparat in ordinea specificata. Pentru relatii suplimentare: D-l profesor si director Olav Lysne ([email protected]) sau D-l profesor lider de grup Kjell Jorgen Hole ([email protected]).

Profesor asociat in metoda elementului finit (FEM) si analiza structurilor – 1 post. CERINȚE: Doctorat in matematica aplicata/calcul si cunostinte teoretice ale metodei elementelor finite (FEM) sau doctorat in inginerie structurala cu expertiza FEM in analiza structurilor din beton, otel sau lemn. Calificari in cercetare documentata si publicatii stiintifice in analiza FEM, experienta de predare si de supraveghere la nivel de colegiu/universitate, bune abilitati de cooperare si comunicare, flexibilitate, curiozitate, dorinta de a dezvolta abilitatile academice de predare; Limba engleza – avansat, o limba scandinava – avantaj; Ofertă valabilă până la data de 07.08.2015. Mod de aplicare: Cererea va contine: aplicatia, CV-ul, copii ale diplomelor, referinte, pana la 10 exemple de publicatii care doriti sa fie luate in considerare. Aceasta aplicatie se face on-line pe: https://hioa.mynetworkglobal.com/en/what:job/jobID:70000/where:4, la „Log in and apply”. Toate documentele de aplicare trebuie sa fie in limba engleza. Solicitarile vor fi evaluate de catre un comitet de experti. Dac aveti probleme de incarcare a documentelor, puteti contacta [email protected] sau [email protected].

Lider de echipa in masaj – 10 posturi.

Lider de echipa in ingrijirea unghiilor (manichiurist) – 10 posturi.

Lider de echipa pentru antrenori personali – 10 posturi

Lider de echipa pentru personal de yoga  – 10 posturi

Lider de echipa pentru stilisti – 10 posturi

CERINȚE: Nu exista cerinta speciala de pregatire profesionala sau educatie, important este sa va dezvoltati o retea. Experienta-avantaj. Limba engleza pentru a putea comunica cu angajatorul norvegian.  Oferte valabile până la data de 31.07.2015. Mod de aplicare: Aplicatia se face direct pe: http://www.gostyling.com/romania/teamleader. Mai multe informatii la Jarle Kristiansen, tel: +47 93404021.

Lider de echipa in servicii de infrumusetare – 10 posturi

Lider de echipa in cosmetica-ingrijire – 10 posturi.

CERINȚE:Nu exista cerinta speciala de pregatire profesionala sau educatie, important este sa va dezvoltati o retea. Experienta-avantaj.Limba engleza pentru a putea comunica cu angajatorul norvegian.

Oferte valabile până la data de 31.07.2015. Mod de aplicare: Aplicatia se face direct pe: http://www.gostyling.com/romania/teamleader. Mai multe informatii la Jarle Kristiansen, tel: +47 93404021

Lider de echipa in servicii de coafare – 10 posturi

Lider de echipa in servicii de machiaj – 10 posturi

CERINȚE: Nu exista cerinta speciala de pregatire profesionala sau educatie, important este sa va dezvoltati o retea. Experienta-avantaj.Limba engleza pentru a putea comunica cu angajatorul norvegian. Oferte valabile până la data de 31.07.2015. Mod de aplicare: Aplicatia se face direct pe: http://www.gostyling.com/romania/teamleader. Mai multe informatii la Jarle Kristiansen, tel: +47 93404021

Republica Cehă

Slefuitori,Pilitori – 15 posturi. CERINȚE: Stare buna de sanatate, abilitati manuale bune; Germana constituie avantaj; Ofertă valabilă până la data de 01.08.2015. Mod de aplicare: CV la email:[email protected];[email protected];tel:0040748873233

Lucrator in prelucrarea lemnului – 10 posturi. CERINȚE: Engleza/Germana. Ofertă valabilă până la data de 31.12.2015. Mod de aplicare: Persoana de contact:Lucie Fidrova; CV in limba engleza [email protected];www.jfd.cz;00420 736 514 762;00420 469 775 856;00420 469 637 581.

LUCRATORI IN PRODUCTIE – ASAMBLAREA APARATELOR DE AER CONDITIONAT – 50 posturi. CERINȚE: Studii primare.Dexteritate manuala,stare buna de sanatate. Ofertă valabilă până la data de 31.12.2015. Mod de aplicare:CV la [email protected];tel 00420 800 888 238

Operator – 50 posturi. CERINȚE: Studii primare; Ofertă valabilă până la data de 31.12.2015. Mod de aplicare: CV in limba engleza la adresa de e-mail:[email protected];tel:420 800 215 220

Muncitor asamblare – 20 posturi. CERINȚE: Studii primare;cunostinte PC,vedere buna,dexteritate manuala si responsabilitate in control; Studii primare. Ofertă valabilă până la data de 23. 12.2015. Mod de aplicare: CV in engleza la adresa de e-mail:[email protected], Marta Kulstejnova tel 420 602 238 864

Operator autoclave/Asamblori – 30 de posturi. CERINȚE: Studii primare. Ofertă valabilă până la data de 31.07.2015. Mod de aplicare:CV la e-mail:[email protected];Vladimira Sylla tel.420 800 215 220

Operator de productie – 50 de posturi. CERINȚE: Scoala primara(cel putin);cazier judiciar,fiabilitate,flexibilitate,abilitati manuale,vedere buna. Limbi străine: Ceha sau Engleza. Ofertă valabilă până la data de 10.08.2015. Mod de aplicare:CV in limba engleza sau ceha la e-mail:[email protected];

Croitor – 15 posturi. CERINȚE: Experinta in croitorie,studii primare, certificat profesional, Ceha/Slovaca/Engleza, Ofertă valabilă până la data de 31.10.2015. Mod de aplicare:CV in limba Ceha/Slovaca/Engleza la [email protected], Hana Wiesinger;www.gala.cz

Spania
Maseur – 1 post. CERINȚE: postul este pentru tanar 18-35 ani, conform proiectului „Your first EURES job”. Informatii suplimentare: http://www.arbetsformedlingen.se/Globalmeny/Other-languages/Your-first-EURES-job/Jobseeker.html;  lb germana (obligatoriu)-nivel intermediar; lb. spaniola-nivel intermediar; lb. engleza-nivel interm; Ofertă valabilă până la data de 31.01.2017. Mod de aplicare: se trimite CV (in lb. engleza sau spaniola) la Carolina Romero: [email protected]. Informatii suplimentare la consilierul EURES din judetul de resedinta al aplicantului

Suedia
Vopsitori auto – 15 posturi. CERINȚE: calificare + 2 ani experienta in domeniu. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere; Limba engleza – mediu. Ofertă valabilă până la data de 31.09.2015. Mod de aplicare: Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: [email protected] Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau

Mecanic auto – 10 posturi. CERINȚE: calificare + 2 ani experienta in domeniu. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere; Limba engleza – mediu. Ofertă valabilă până la data de 30.09.2015. Mod de aplicare: Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: [email protected] Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau

Tinichigiu auto – 10 posturi. CERINȚE: calificare + 2 ani experienta in domeniu. Constituie avantaj detinerea carnetului de conducere: Limba engleza -mediu. Ofertă valabilă până la data de 30.09.2015. Mod de aplicare: Candidatii trebuie sa trimita CV in limba romana si copie dupa certificatului de calificare pe adresa de email: [email protected] Nu se admit persoanele care nu sunt inscrise in baza de date EURES. Pentru detalii suplimentare relatii la telefon 0724982598, dl. Titu Palcau.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea