Rămâi conectat

Curier Județean

Locuitorii din Cricău, Tibru și Ohaba, fără apă potabilă până dimineață: Anunțul APA CTTA Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apa potabilă va fi raționalizată în Cricău, Tibru și Ohaba, între orele 21.00-6.00, potrivit unui anunț al operatorului APA CTTA Alba.

Având în vedere consumul mare de apă, SC APA CTTA SA ALBA – Sucursala Alba Iulia este nevoită să raționalizeze apa în mai multe localităţi.

Resursele din rezervoarele de înmagazinare se epuizează cu rapiditate, fiind necesară refacerea periodică a acestora.

”Facem apel către populaţie, să folosească apa potabilă cu responsabilitate, strict pentru consum propriu şi în scop menajer, în caz contrar, există posibilitatea ca programul de raționalizare să fie implementat pentru mai mult timp sau chiar sistarea furnizării.

Astfel, vă comunicăm întreruperea furnizării apei potabile între orele 21.00-6.00 în localitățile: Cricău (parțial), Tibru și Ohaba.

Din cauza opririi, la reluarea furnizării pot exista depășiri a valorii parametrului turbiditate, caz în care rugăm clienții să folosească apa numai în scop menajer.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

03 august 2024 | Truck Tuning Art Alba Iulia: Licitație cu scop caritabil pentru ajutorarea unui șofer diagnosticat cu leucemie

Bera Larisa

Publicat

în

03 august 2024 | Truck Tuning Art Alba Iulia: Licitație cu scop caritabil pentru ajutorarea unui șofer diagnosticat cu leucemie Sâmbătă, 03 august 2024, ora 16.00, în cadrul Festivalului Truck Tuning Art de la Alba Iulia, va avea loc o strângere de fonduri pentru a sprijini un coleg de breaslă, șoferul de camion Adrian Păun, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea