Localnicii din Ocna Mureș și ai comunelor din împrejurimi rămân, luni, fără apă potabilă din cauza unor lucrări

SC APA CTTA SA ALBA  anunta ca in data de 19.03.2018, incepand cu ora 7.00, se vor efectua lucrari de spalare a tronsonului Miraslau- Inoc, din aductiunea cu apa potabila Dn 600 mm SP Galda-Aiud-Ocna Mures, iar durata se estimeaza la 18 h.    

Consumatorii, posibil afectati de intreruperea furnizarii apei potabile, vor fi cei din urmatoarele localitati: com. Lopadea Noua, com. Hoparta, com. Farau, com. Miraslau, com. Unirea si orasul Ocna Mures.

Pe parcursul spalarii pot aparea local depasiri ale parametrului turbiditate , situatie in care vom fi nevoiti sa procedam la purjarea apei

( spalari locale), pana la incadrarea in parametrii de calitate.

De asemenea, este posibil ca după finalizarea lucrărilor, precum și in zilele imediat următoare, pe tronsonul Aiud-Ocna Mures parametrii turbiditate si debit sa sufere modificări, situatie in care sfatuim clientii sa foloseasca apa doar in scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, vă rugăm să le semnalați imediat Dispeceratului  Alba Iulia la numarul de telefon : 0258 – 834501,  în vederea intervenției.

”Va multumim pentru intelegere si ne cerem scuze pentru disconfortul creat”, transmite conducerea SC APA CTTA SA Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...