Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Spectacol grandios de artificii, de 1 Decembrie 2022, la Alba Iulia. Mii de oameni au admirat show-ul pirotehnic din Piața Cetății

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mii de albaiulieni și turiști au sărbătorit împreună 104 de ani de România. Pe parcursul întregii zile de 1 Decembrie, la Alba Iulia au avut loc evenimente speciale dedicate Marii Uniri.

Unul dintre evenimentele speciale ale serii a fost focul de artificii, desfășurat în uralele oamenilor adunați în Piața Cetății din Cealaltă Capitală.

 

De 1 Decembrie, la Alba Iulia, în aer nu au plutit doar artificiile, ci și o emoție și o energie fantastice, greu de descris în cuvinte.

Spectacolul pirotehnic a fost creat cu emoția, pasiunea și dorința de a-i face pe oameni bucuroși, de a transmite prin fiecare scânteie ceea ce ne dorim în fiecare zi de la români: să fie cei mai buni, să facă lucrurile cel mai bine, să facă cinste acestei țări.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Oameni cu inima mare! Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud

Unirea Ziarul

Publicat

în

Voluntari din Franța și Germania au construit un parc de joacă pentru copiii din Aiud Timp de o săptămână mai mulți voluntari din Franța, Germania, dar și alte state europene s-au aflat la Aiud, unde au construit un loc de joacă pentru copii. Toate materialele din care s-a realizat parcul de joacă pentru copiii aiudeni […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea