Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Protest al locuitorilor din Alba Iulia împotriva restricțiilor anti-Covid. „Se iese în stradă pentru a ne recâștiga libertatea”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mai mulți locuitori ai municipiului Alba Iulia au ieși să protesteze, marți, 30 martie 2021, fiind nemulțumiți de noile restricții impuse de autorități pentru a combate pandemia de coronavirus.

Sendy Țălnar, cea care a inițiat și protestul de duminică a postat un mesaj pe pagina personală de facebook, prin care i-a îndemnat pe oameni să iasă în stradă, pentru a-și proteja drepturile.

De această dată protestul se va desfășura în legalitate, fiind obținută autorizația de la autorități.

 

„Astăzi, din nou, se iasă în strada în ALBA IULIA pentru a ne recâștigă LIBERTATEA ! Daca și TU simți că drepturile și libertățile ți-au fost și continua să iți fie încălcate prin restricțiile impuse de CNSU, vino alaturi de noi – întâlnirea vă avea loc în fata Catedralei Reîntregirii Neamului la orele 18.00 și se vă pleca apoi într-un mars prin oraș până la orele 23.00 ! Mulțumim Pădurean Calin pentru că ai obținut autorizația de a protesta în legalitate! Mulțumim Jandarmeriei și Politiei municipiului Alba Iulia pentru că ne vă asigura din nou paza și protecția ! Noi ne vom alătură manifestului la orele 19.00, după ce ne vom lua doza de Sănătate prin Mișcare – la LIVE-ul de pe Facebook : Sendy Club orele 18.15 cu durata de 30 de minute!”, a scris Sendy Țălnar pe facebook.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea