Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

LIVE VIDEO| Gala colindului tradițional din județul Alba: Concert extraordinar cu îndrăgiți interpreți de folclor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

LIVE VIDEO| Gala colindului tradițional din județul Alba: Concert extraordinar cu îndrăgiți interpreți de folclor

Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba organizează sâmbătă, 18 decembrie 2021,  începând cu ora 18:00, Gala colindului tradițional din județul Alba, un concert extraordinar de colinde românești interpretate de Ansamblul Folcloric al Județului Alba alături de îndrăgiți interpreți de folclor. Evenimentul se desfășoară cu public la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia, însă accesul este permis doar cu respectarea măsurilor în vigoare pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2. Locurile  în sală au trebuit să fie REZERVATE înainte de concert!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Concertul este susținut de Ansamblul Folcloric al Județului Alba, dirijat de Alexandru Pal, alături de îndrăgiți interpreți de folclor precum Nicolae Furdui Iancu și Tudor Furdui Iancu, Veta Biriș și Grupul vocal de teologi greco-catolici, Mariana Anghel și Adriana Anghel, Leontina Fărcaș și Grupul vocal tradițional „Muguri de Tezaur”, Ilie Medrea, Roxana Reche, Mirela Mănescu și Grupul vocal tradițional „Țarina”, Marinela Baba, Teodora Zărnescu Craiu și Maria Dan Păucean, Cristian Țăran, Floricica Moga, Maria Filimon, Adina Hada și Miruna Medrea, Nicolae Plută, Dorina Narița, Ina Todoran și Grupul vocal tradițional „Fetele de pe Târnave”.

„Gala colindului tradițional din județul Alba este un concert extraordinar de colinde românești, pe care îl oferim cu drag, în preajma Sfintei Sărbători a Crăciunului, tuturor celor care iubesc tradițiile și folclorul. Ne bucurăm să avem alături de noi în acest concert interpreți îndrăgiți de folclor, care vin să vestească minunea Nașterii Domnului. Este un eveniment cu public, însă, pentru siguranța artiștilor și a participanților, accesul va fi permis doar cu respectarea normelor sanitare în vigoare. Le mulțumim tuturor celor care ne vor fi alături la evenimentele culturale organizate de instituția noastră, în această perioadă, și îi asigurăm că fiecare acțiune le este oferită din suflet”, a spus Alexandru Pal, managerul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Tradiţii şi obiceiuri în Vinerea Mare: Ce trebuie să ştii despre Vinerea din Săptămâna Patimilor lui Iisus Hristos

Dragoş Suciu

Publicat

în

Tradiţii şi obiceiuri în Vinerea Neagră sau Vinerea Patimilor lui Iisus Hristos. Tradiţii şi superstiţii din Vinerea Mare Citește și: MESAJE DE PASTELE ORTODOX. URARI de PASTE.  FELICITARI de PASTE care pot fi trimise prin SMS de Învierea Domnului Unii creştini ţin post negru deoarece în aceasta zi a pătimit şi a fost răstignit Iisus Hristos. Ceremonia principală […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea