Rămâi conectat

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Emoții și bucurie la final de clasa a XII-a. Festivitatea de absolvire a elevilor Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

LIVE VIDEO| Emoții și bucurie la final de clasa a XII-a. Festivitatea de absolvire a elevilor Colegiului Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia

E o zi unică pentru absolvenții claselor a XII-a de la Colegiul Național ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia. Adolescenții trăiesc astăzi emoția terminării liceului, a despărțirii de colegi și de profesori, cu gândul că un nou început îi așteaptă.

Greva profesorilor nu anulează bucuria absolvirii. Elevii de clasa a XII-a de la Colegiul ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba Iulia s-au adunat miercuri seara în Cetatea Alba Carolina, nu la protest ci la o spectaculoasă festivitate de absolvire. Tinerii s-au despărţit în lacrimi, dar și cu entuziasm de liceu.

Emoțiile absolvenților de liceu de la HCC și a profesorilor lor sunt cu atât mai mari cu cât momentul de astăzi se desfășoară în plină grevă în învățământ.

După patru ani de liceu, plini de amintiri cu colegii, de experiențe noi, de întâmplări care vor rămâne întipărite în minte pentru tot restul vieții, elevii claselor a XII-a și-au luat rămas bun de la sălile de clasă, de la profesori, de la colegi.

Miercuri de la ora 19 a început festivitate de absolvire a clasei a XII-a. Cele șapte clase, cu elevi în ținute de sărbătoare, au primit mesajul de succes în viață de la cei prezenți. Fiecare clasă a prezentat un clip video realizat special pentru această zi. Alături le-au stat diriginții care le-au îndrumat pașii în cei patru ani, dar și familiile și prieteni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea