Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Lista firmelor de transport interjudețean pentru elevii navetiști! Ce traseu are unica firmă care operează în ALBA

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Lista firmelor de transport interjudețean pentru elevii navetiști! Ce traseu are unica firmă care operează în ALBA

Lista cu operatorii de transport interjudețean aprobați de Autoritatea Română Rutieră dintre care elevii care fac naveta între județe pot alege pentru transportul școlar a fost transmisă de Ministerul Educatiei către inspectoratele școlare, potrivit unei adrese și listei obținute de Edupedu.ro. 

Lista cu firmele de transport a fost transmisă către școli vineri după amiază, în jurul orei 16, potrivit surselor Edudpedu.ro, în aceeași zi în care este termenul limită până la care părinții să comunice școlilor pe ce traseu călătorește fiecare copil până la școală.

Nu este clar potrivit normelor metodologice de transport școlar ce se întâmplă cu elevii pentru care părinții au comunicat deja o firmă de transport care nu s-ar regăsi pe liste.

Edupedu.ro a semnalat încă de zilele trecute că procesul prin care elevii au gratuitate la navetă, fie că este județean, fie că este interjudețean, va fi unul întârziat și se va putea aplica în condiții normale, cel mai probabil abia din 25 septembrie, potrivit unor estimări pe termenele din actul normativ. Abia atunci toate procedurile instituțiilor ar urma să fie îndeplinite.

În ceea ce privește transportul exclusiv județean, consiliile județene sunt cele care se ocupă de aceste liste și le transmit școlilor prin Inspectoratele școlare județene, prevăd aceleași norme de transport pentru elevi, adoptate prin HG 810/2023.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale

Unirea Ziarul

Publicat

în

Din luna mai 2024, modificări temporare în circulația unor trenuri internaționale În urma închiderii totale a circulaţiei feroviare între stațiile Bekescsaba – Lokoshaza, petnru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară de către administrația ungară – MAV Start, la sfârșitul lunii viitoare vor interveni modificări în circulaţia trenurilor CFR Călători. Dintre acestea, trenurile Ister și Dacia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea