Lista candidaților PDL la europarlamentare: primele locuri sunt ocupate de Stolojan, Macovei, Ungureanu și Marinescu

*Sorin Bumb: candidații din Regiunea Centru se vor afla pe locurile 7, 13 și probabil 24

Theodor Stolojan, Monica Macovei, Traian Ungureanu şi Marian Jean Marinescu ocupă primele locuri pe lista PDL pentru alegerile europarlamentare, a anunţat luni preşedintele PDL, Vasile Blaga, după şedinţa Colegiului Director al partidului.

ELIT

Potrivit vicepreședintelui PDL Alba, locurile pe listă au fost repartizate pe regiuni iar Regiunii Centru îi revin locurile 7, 13 și probabil 24. Candidații propuși de organizația județeană sunt Dorin Nistor, consilier local PDL la Sebeş, Sorin Bumb și Radu Roşianu, preşedintele PDL Cugir. Locurile pe care aceștia le vor ocupa pe listă vor fi anunțate în această săptămână de Mircea Hava.

Vasile Blaga a spus că până la poziţia a zecea mai sunt unele discuţii, preşedintele PDL fiind mandatat de Colegiul Director să discute cu reprezentanţii organizaţiilor regionale ale partidului.

În proporţie de 99%, este finalizată astăzi lista, urmând a fi doar numele trecute, pentru că noi avem o procedură pe care am votat-o, cele patru seturi de criterii în care performanţa electorală e pe primul loc a judeţelor şi regiunilor respective„, a adăugat Vasile Blaga citat de mediafax.ro

Potrivit lui Vasile Blaga, Colegiul Director al partidului a votat cu doar o abţinere lista partidului pentru europarlamentare.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

2 Comentarii

matahala 5 martie 2014 at 15:02

dorin nistor…sorin bumb…..exista o pasiune mistuitoare a lui hava pentru Nistor?:)
si a lui Dumitrel pentru Bumb?

Horea 5 martie 2014 at 15:49

@matahala

Pasiunea ca pasiune.
Tristetea apare in momentul cand ar fi posibil ca cineva din Alba sa prinda locul 7 si sa nu se gaseasca persoana adecvata (potrivita) pentru aceasta functie europeana.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...