Rămâi conectat

Ştirea zilei

„Liliecii, stăpânii nopții”: Expoziție la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia, care prezintă mituri și realități

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
„Liliecii, stăpânii nopții”: Expoziție la Muzeul Național al Unirii din Alba Iulia, care prezintă mituri și realități

Muzeul Național al Unirii Alba Iulia vă invită să participați la expoziția Liliecii stăpânii nopții ce prezintă miturile și realitatea despre lilieci prin activități practice.

Învățăm despre diferite specii de lilieci, despre cum se odihnesc, despre hibernare și de ce apar la înserat. Expoziția conține afișaje interactive, efecte speciale și un castel gotic.

Expoziția este deschisă din 12 aprilie 2022 până în 31 mai, 2022, de marți până duminică, în intervalul orar 10-17. Tarif bilet intrare: 2,5 lei copii; 5 lei adulți.

Evenimentul este organizat de Consiliul Județean Alba, Asociația pentru Protecția Liliecilor din România și Muzeul Național al Unirii Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 23 APRILIE 2024: 564 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea