Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Ligia Deca s-a înscris în PNL. Ministrul Educației a ales Filiala Sector 6, condusă de Ciprian Ciucu

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ligia Deca s-a înscris în PNL. Ministrul Educației a ales Filiala Sector 6, condusă de Ciprian Ciucu

La 8 luni după ce a devenit ministrul Educației, Ligia Deca s-a înscris în Partidul Național Liberal, Filiala Sector 6. Libertatea a anunțat încă din toamna trecută că Deca se va înscrie în PNL.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Pe lângă faptul că locuiesc în Sectorul 6, PNL Sector 6 a fost leadership-ul partidului. Se vede buna gospodărire și prezența PNL-ului în sector. A fost o opțiune absolut firească și mi-am dorit să fac lucruri pentru acest sector pe zona educațională. Știu că avem școli în construcție cu Banca Mondială, avem unități de învățământ care se reabilitează pe fonduri europene. Este important să ajutăm cât putem comunitatea”, a declarat Ligia Deca, potrivit comunicatului de presă.

Ministrul Educației, care până acum a fost asumat de PNL, l-a felicitat pe primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, pentru modul în care au fost gestionate examenele naționale, dar și pentru înscrierea copiilor la grădinițele de vară.

„Bine ați venit! Ne bucurăm că avem la PNL Sector 6 un coleg de rangul dumneavoastră și sunt convins că vom face împreună lucruri bune pentru partea de Vest a orașului nostru”, a spus și Ciucu.

Fostul consilier prezidențial Ligia Deca a depus pe 3 octombrie 2022 jurământul de învestitură ca ministru al Educației, la numai câteva ore după ce a fost propusă de PNL. Deca l-a înlocuit pe Sorin Cîmpeanu, care a demisionat după acuzațiile de plagiat.

În aceeași zi, Libertatea a anunțat, citând surse de la vârful conducerii PNL, că Deca se va înscrie în partidul condus de Nicolae Ciucă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024: Milioane de români vor primi mai mulți bani. Măsura inclusă în PNRR care va crește conturile din Pilonul II

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024: Milioane de români vor primi mai mulți bani. Măsura inclusă în PNRR care va crește conturile din Pilonul II Pilonul II, beneficiează de la începutul lunii martie, de o măsură inclusă în Planul Național de Redresare și Reziliență și reglementată de Uniunea Europeană. Este vorba desre o majorare semificativă a fondurilor în conturile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea