Rămâi conectat

Actualitate

Liga Studenților din Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia are o nouă conducere. Bogdan Suciu a fost ales președinte

Ziarul Unirea

Publicat

în

Liga Studenților din Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia are o nouă conducere în urma alegerilor de luni, 23 martie 2015. Noul președinte este Bogdan Suciu, student la Facultatea de Informatică în anul întâi.

Bogdan SuciuVicepreședinte este Andreea Bocşa, studentă în anul II la Limba şi Literatura Română – Limba şi Literatura Engleză, iar secretar – Ţendea Adrian Vasile (Electronică Aplicată, anul III).

Deoarece în primul tur al alegerilor pentru noul Consiliu Director al Ligii Studenţilor din Universitatea “1 Decembrie 1918” Alba Iulia, pentru mandatul 2015 – 2016, nu s-a înregistrat cvorumul necesar, s-a organizat un al doilea scrutin, care a avut loc astăzi la sediul LSUA.

”În viitorul meu mandat îmi doresc să colaborez cu Asociația studenților creștin ortodocși români și mi-ar plăcea să avem proiecte, ședințe comune. Vreau ca LSUA să devină precum o busolă care să ghideze calea studenților, iar în această primăvară să organizăm o sesiune de recrutare de noi membri. O să avem întâlniri periodice cu șefii de grupă din fiecare facultate și o să discutăm și despre promovarea imaginii Ligii în cât mai multe medii posibile. Aș dori ca la terminarea mandatului să fie implementat un sistem de recompensare al membrilor activi în funcție de implicare și performanțe”, a arătat noul președinte.

Bogdan Suciu se află la a doua facultate, este inginer constructor și a ales să urmeze cursurile unei facultăți de informatică ca un domeniu complementar de care spune că este pasionat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea