Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga a IV-a, etapa a 14-a, Inter Ciugud – FC Micești 3-0 *Gravă accidentare pentru Răzvan Sabău (CSO Cugir) – fractură la gleznă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rapid Teius-FC Micesti17Într-o partidă din penultima etapă a turului Ligii a IV-a, Inter Ciugud a câștigat cu un scor categoric disputa cu FC Micești, scor 3-0 (1-0), reușite realizate de Crețu (11), S. Mărginean (60, penalty) și Părăvan (63)

Cu acest rezultat, Inter Ciugud a urcat pe poziția a 6-a, cu 25 de puncte, iar FC Micești rămâne pe locul 8, cu 21 de puncte.

În celelate dispute ale după-amiezii:

*ACS Pianu – Dalia Sport Daia Română 5-3 (2-1): Grecu (7, penalty), Cotruș (19, penalty), Cl. Furdui (31), Berchi (75), A. Petru (83), respectiv Mihalache (5), R. Moga (51, 53, penalty)

În minutul 53, Al. Răzvan (ACS Pianu) și minutul 68 H. Marian (Dalia Sport) au fost eliminați, într-un joc încărcat de neprevăzut, trecându-se de la 0-1, la 3-1, apoi egalitate și în final 5-3!

Succes important pentru gazde, în lupta pentru evitarea retrogradării după un meci presărat de evenimente, cu trei lovituri de pedeapsă și două eliminări

*CSO Cugir – Viitorul Sântimbru 2-3 (1-1): Balint (17), Al. Florin (77), respectiv Dumbra (30), Pereat (75), Rancea (90+6).

La un pas de surpriză de proporții sub Drăgana, cu ultima clasată ce a ținut în șah una din formațiile puternice ale Ligii a IV-a. În actul secund, R. Sabău (CSO Cugir) a suferit o gravă accidentare fiind transportat la spitalul din Tg. Mureș pentru o operație la gleznă. Dublă fractură la glenza dreaptă, tibie şi peroneu a fost verdictul crunt pentru fotbalistul cugirean, după un duel neutru, la balon, cu adversarul său Dâscă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea