Rămâi conectat

Sport

Liga a IV-a, CIL Blaj – Viitorul Sîntimbru 2-0 (0-0) | După un penalty ratat, un „eurogol” Comănici, echipa din „Mica Romă” încheie turul pe locul 4!

Dan HENEGAR

Publicat

în

cil-blaj-viitorul-sintimbru-1CIL Blaj a învins în ultima etapă a turului, acasă pe Viitorul Sîntimbru, scor 2-0 (0-0), succesul însemnând clasarea pe poziţia a 4-a pentru echipa din „Mica Romă” la mijlocul sezonului în Liga a 4-a.

Golurile gazdelor au fost înscrise în ultimul sfert de oră al actului secund, de Comănici (76) şi Ioo (87). Dacă anul trecut, Viitorul Sîntimbru era lider de toamnă, acum echipa din Galtiu iernează pe locul 8.

În minutul 42, Mănăşturean (CIL Blaj) a ratat un penalty uşor acordat (contact Negrea – Văidean) după ce a şutat în bară. Blăjeanul marcase în prima fază, însă lovitura de pedeapsă a fost repetată întrucât câţiva jucători au pătruns în suprefaţa de pedeapsă. Eurogolul marcat de Comănici, cu un şut cu boltă de la peste 25 de metri a propulsat echipa locală pe poziţia a 4-a la mijlocul sezonului.

Foto, arhivă, Nicu Goga, Radio Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Gloria Bistrița-Năsăud – CSU Alba Iulia 3-0 (2-0), eșec drastic în prima etapă din play-off

Dan HENEGAR

Publicat

în

Gloria Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 9 din eșalonul terț, a învins net scor 3-0 (2-0) pe CSU Alba Iulia, în prima etapă din play-off. Dacă în urmă cu o săptămână, pe „Pielarul” din Sebeș, studenții s-au impus și și-au asigurat calificarea matematică în play-off, de data aceasta trupa lui Adrian Falub și-a luat revanșa, ultimele două […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea