Liga a 3-a, CS Ocna Mureș – CSC Ghiroda și Giarmata Vii 1-5 (0-1) | La ultima reprezentație internă, al 7-lea eșec la rând pentru ultima clasată

Paul Voicu - Primar 2020

CS Ocna Mureș, din postura “lanternei roșii”, ce a strâns numai un punct în 13 runde, nu a reușit  gheața nici la ultima apariție a anului pe “Stadionul Dragostei”, fiind învinsă cu un categoric 5-1 (1-0) de către CSC Ghiroda și Giarmata Vii.

„Soda dragă” este în degringoladă totală, fiind a 7-a înfrângere la rând pentru echipa lui Mihai Manea și al treilea joc succesiv în care ultima clasată scoate mingea de 5 ori din plasă. Amfitrionii au „respectat” regula ultimelor prestații: mai precis au intrat în degringoladă după ce au primit primul gol, contând enorm și criza de efectiv în condițiile în care au fost numai două rezerve ca și jucători de câmp. Fără Barany (golgheterul seriei, alături de Cioară – Industria și Trabalka – Șoimii Lipova), bănățenii au reușit cel mai clar succes stagional, marcând pe bandă rulantă. Înaintea jocului, echipierii ocnamureșeni au afișat un banner „Alături de Adi Roman”, un gest de solidaritate cu portarul Olimpiei Aiud, al cărui fiu, Robert, de 13 ani, a fost diagnisticat cu leucemie.

ELIT

*Mihai Manea: „Am fost penibili, nu avem nicio scuză”

O echipă mult sub Metalurgistul Cugir, care ne-a învins cu 2-0, putea să facă scor cu noi, să ne dea 11! Majoritatea celor care au jucat astăzi au făcut figurație în teren! Am fost penibili, nu avem nicio scuză pentru modul cum ne-am prezentat„, a menționat Mihai Manea.

*0-1, MIN. 32: TOTIC a deschis scorul

Mihail David - 2020

*0-2, MIN. 54: juniorul SAIZU a majorat avantajul

*0-3, MIN. 64: Jichici a dus scorul la unul de neprezentare

*0-4, MIN. 68: TOTIC realizează dubla

*0-5, MIN. 79: MANCAȘ a transformat în penalty

*1-5, MIN. 90+1: VAL. DRĂGAN a reușit golul de onoare, din lovitură de pedeapsă obținut de T. Cristea.

Formația lui Mihai Manea, cu șase înfrângeri consecutive, este lovită din plin de ghinioane, la acest meci abia putându-se completa foaia de joc, în condițiile în care vor absenta Hidișan – accidentat, Kiss – fractură la un antrenament, P. Man – suspendat și M. Domșa – probleme cu serviciul!

Oponenții, clasați pe locul al 13-lea, cu 13 puncte, cu un singur succes, la Deva, în ultimele 5 jocuri, sunt și ei în hora retrogradării, dar au un atacant de temut, Alexandru Barany – unul dintre golgheterii Seriei a 4-a, la egalitate cu Cioară (Industria) și Trabalka (Șoimii Lipova)

Echipe: CS Ocna Mureș: Țiboc – Guț (34, Gorba), Vaidasigan, Borșoi, C. Marc – Cimpoieșu – Șimandi, T. Cristea, Moise (67, Șandru), A. Gherman – Val. Drăgan; rezerve Decean. Antrenori Mihai Manea, Ioan Ilie, George Țălnar și Petre Clep.

CSC Ghiroda: M. Gakos – R. Mureșan, Mancaș, Saizu, Jichiu, Țugui, Al. Lazăr, M. Semeniuc, Hotca, Totic, Șofran; rezerve A. Filip, Horcea, Guricici, Berivoescu, Holvcici, Vasiliu. Antrenor Remus Steop.

Arbitri C. Iacob, C. Barbu, Daniela Constantinescu (toți Craiova) Observatori C. Danciu (Hunedoara), N. Dima (Gorj)

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...