Rămâi conectat

Politică Administrație

Liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu: Mi-aș dori ca noul Guvern să fie mai patriot

Dragoş Suciu

Publicat

în

Liderul PSD Alba, Ioan Dîrzu, a declarat, miercuri, fiind întrebat ce așteptări are de la noul guvern, că și-ar dori să fie ”mai patriot”, precizând că a venit momentul ”să ținem la România”.

”Îmi doresc să fie un Cabinet foarte performat, să fie condus de un bun coleg din PSD și să se aplece cu toată tăria asupra problemelor care trebuie rezolvate în România. Mi-aș dori să fie mai patriot. Cred că a venit momentul să ținem la România, la Transilvania, să ținem la interesul național al românilor și al României”, a spus Ioan Dîrzu, fiind întrebat ce așteptări are de la noul Cabinet.

Citește și Moţiunea de cenzură a trecut: Guvernul Grindeanu a fost DEMIS! Încep procedurile constituționale pentru formarea noului Guvern

În privința moțiunii de cenzură, el a afirmat că este ”un rezultat așteptat” și se bucură că echipa PSD ”este unită și hotărâtă să ducă mai departe implementarea programului de guvernare”.

”Mă bucur și de aspectul că au reușit colegii parlamentari din Ardeal să-și spună punctul de vedere cu privire la problema cu UDMR-ul și cu o mobilizare serioasă s-a reușit și trecerea moțiunii. Este un lucru bun și apare ce spuneam înainte, restartarea guvernamentală, a activității politice și administrative a țării noastre”, a spus Dîrzu.

Parlamentarii de Alba au votat ”pentru” trecerea moțiunii de cenzură.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților

Bogdan Ilea

Publicat

în

4 aprilie-11 mai: Curățenia de primăvară la Alba Iulia. Programul activităților Primăria municipiului Alba Iulia se pregătește de curățenia de primăvară. Mai multe zone din oraș urmează să fie măturate sau curățate între 4 aprilie și 11 mai.  Începe curățenia de primăvara în Municipiul Alba Iulia, în perioada 01.04.2024 – 11.05.2024. Se vor executa lucrări […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea