Ziarul Unirea

Liderul PNL Mircea Hava, întrebat despre consultările de la Cotroceni: Președintele a spus, ”n-ați avut niciun mesaj”

Mircea Hava a declarat, vineri, că președintele Klaus Iohannis le-a spus delegaților PNL care au participat la consultările de la Cotroceni că liberalii nu au avut niciun mesaj, iar apoi s-a discutat despre formarea noului Guvern.

Hava IohannisDelegația PNL de la consultările de miercuri de la Palatul Cotroceni a fost condusă de președintele interimar Raluca Turcan, iar din ea au mai făcut parte Gheorghe Falcă, Mircea Hava, Cristina Buşoi și Marian Petrache.

ELIT

”Vă spun sincer și președintele a spus <<n-ați avut niciun mesaj>>. Ce vreți să spun, că am avut? Eu spusesem înainte că nu am avut și ne-am asumat partea de vină”, a spus Mircea Hava, în cadrul unei conferințe de presă a PNL, fiind întrebat ce s-a discutat la consultări.  

Mircea Hava începuse conferința de presă susținând că liberalii au greșit foarte mult în campania electorală.

Fiind întrebat apoi dacă Klaus Iohannis le-a făcut un reproș, Hava a răspuns ironic: ”nu, ne-a felicitat”.

Vicepreședintele PNL, Mircea Hava, a subliniat că în cadrul consultărilor s-a discutat și despre formarea noului guvern, cât și despre posibilitatea formării unui executiv de dreapta.

”Asta a fost singura discuție politică. În rest s-a discutat de ce am făcut și ce nu am făcut și de ceea ce se discută la negocieri și legat de formarea noului guvern. Noi (n.r. PNL) nu putem face guvernul și se poate face o singură chestie pe dreapta”, a spus Mircea Hava, care conduce Alba Iulia de peste 20 de ani.

ALDE și PSD nu au participat la consultările de miercuri de la Palatul Cotroceni.

Copreşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că ALDE va merge către un Guvern de coaliţie cu PSD şi că respinge colaborarea cu dreapta.

„În campania electorală am anunţat clar că după alegeri vom merge către un Guvern de coaliţie cu PSD. Ţinând cont de rezultatul alegerilor, împreună putem să facem majoritatea necesară pentru a forma viitorul Guvern. Deci subliniez, cred că e de obligaţia noastră să respectăm voinţa majoritară a cetăţenilor acestei ţări”, a declarat liderul ALDE.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

1 comentariu

Gherasim 16 decembrie 2016 at 23:10

…nu ar trebui sa deplingeti pe nimeni , niciodata, Domnule Pesedinte. Dumneavoastra sunteti al tuturor. Sa inteleg totusi ca aveti simpatii ori slabiciuni, sau datorati unora mai mult din obligatii, iar atunci este bai,… mare bai, …nu mai sunteti alor toti sunteti mai mult al unora, si nu puteti fi pentru toti,…

Comentariile sunt oprite