Rămâi conectat

Politică Administrație

Liderul ALDE, Ioan Lazăr: Conducerea PSD Alba e prefăcută. Nu sunt pe aceeași lungime de undă cu Ioan Dîrzu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Liderul ALDE Alba, Ioan Dîrzu, a declarat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, că nu e pe aceeași lungime de undă cu șeful PSD Alba, Ioan Dîrzu, iar cei din conducerea județeană a social-democraților nu se țin de cuvânt, fiind prefăcuți.

”Conducerea celor din Alba, cu care am avut numeroase discuții sunt prefăcuți, nu vreau să spun mincinoși e prea dur cuvântul, dar sunt prefăcuți și nu se țin de cuvânt. Discuți cu ei acum și când au ieșit afară a fost altceva. La Alba nu avem o relație așa cum ar trebui să fie între cele două partide aflate la guvernare. Nu ne ținem de mână”, a spus Ioan Lazăr.

Întrebat, concret, la ce se referă, Ioan Lazăr a răspuns: ”V-am dat exemplu săptămâna trecută pe șeful cancelariei prefectului, Cornel Murg, care nu numai că nu respectă, dar a dus o campanie, la alegerile locale, fățișă împotriva ALDE. Una vorbești și alta faci. Am mai avut discuții cu domnul Florea. Și chiar și la nivelul de președinți de filiale. Nu suntem pe aceeași lungime de undă: domnul președinte Dîrzu cu subsemnatul. Nu suntem certați, dar nu se țin de cuvânt”.

Discuția a pornit după ce un jurnalist a afirmat că ALDE și PSD se țin de mână.

”Nu, nu ne ținem de mână cu PSD. Dacă totuși ați deschis subiectul ăsta vă spun că nu ne ținem de mână cu PSD-ul. Din cunoștințele mele, la nivel central, nu există, să zic o ruptură între cele două partide. Există diferențe de opinii, foarte multe diferențe de opinii. Mie mi se pare normal să fie diferențe de opinii pentru că suntem două partide cu doctrine diferite și mi se pare normal, iar dacă noi nu acceptam să guvernăm alături de PSD, cine putea să facă guvernarea. Nu există la ora actuală un partid care să obțină peste 50% să guverneze singur. Eu am văzut la TV, o să dau un singur exemplu pe care nu o să-l comentez pentru că nu sunt în măsură. Referitor la Legile Justiției, ați văzut-o pe doamna Steluța Cătăniciu, având o altă opinie, și nu numai dânsa, este și opinia conducerii și a domnului Călin Popescu Tăriceanu. Și aici aș face un comentariu. Cei de la PSD vor să fie și în car și în căruță. Nu se poate, trebuie să aleagă. O dată au dat că sunt cu răspunderea judecătorilor, apoi au sucit-o, au învârtit-o, nu poți fii și în car și în căruță, trebuie să alegi. Noi am fost consecvenți. Eu sunt convins că cei din ALDE, care sunt în comisii, nu vor vota în această formă”, a spus Ioan Lazăr.

De asemenea, liderul ALDE Alba a spus că PSD nu a respectat înțelegerile făcute în această vară la Mamaia.

”Tot la relațiile dintre ALDE și PSD, știți că în vară au avut niște discuții la Mamaia, pentru a se pune la punct neconcordanțele dintre cele două partide. Din cunoștințele mele, cei din PSD nu au respectat aproape nimic. La fel cum nu se respectă nici în Alba”, a mai spus Lazăr.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea