// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr: Sunt convins că noul Cod fiscal va fi o reușită. PNL duce o campanie de denigrare și destabilizare

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr a declarat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, că este convins că noul Cod fiscal, care aduce măsuri ultraliberale, va fi o reușită, considerând că cei din PNL duc o politică de denigrare și destabilizare a guvernului.

”Noi considerăm că noul cod fiscal asumat de guvern, în mare parte, aduce măsuri ultraliberale. Eu sunt convins că va fi o reușită și cei din PNL stau și se gândesc că va fi o lovitură pentru ei dacă acest Cod va reuși să aducă multe încasări la bugetul de stat. Pentru ei va fi o mare lovitură. Ce fac ei să contracareze? Ce au făcut de la începutul guvernării, să ducă o campanie de denigrare și destabilizare a actualului guvern. Comportamentul PDL-iștilor și foștilor PNL-iști, este un comportament comunist, slugarnic. Majoritatea liderilor acestui partid nu au avut niciodată o afacere, n-au avut niciun angajat, nu au plătit din banul lor niciun leu către angajați (…) Se înghesuie la banul public în loc să-și dezvolte o afacere. De exemplu în agricultură se acordă fel și fel de ajutoare, subvenții, pot să facă și ei o activitate privată. Nu fac altceva decât să critice și să îndemne populația la răzmeriță, la mitinguri. Eu nu-i condamn pe cei care merg la miting, e dreptul lor să facă, asta am câștigat în `89, dar cei vinovați sunt cei care instigă la aceste fapte”, a spus Ioan Lazăr.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

loading...

5 Răspunsuri la Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr: Sunt convins că noul Cod fiscal va fi o reușită. PNL duce o campanie de denigrare și destabilizare

 1. gino 13.11.2017 la 14:35

  Prietene… vezi ca administratiile locale au pierdut o caruta de bani…Nu stiu de ce tine-ti mortisi sa mintiti iar cand e de mancat rahat o faceti cu kilogramul… Poti sa arati cat castiga Guvernul din toata chestia asta ??? Daca nu ai habar sau cand situatia e albastra mai buine taci … Cand sar sindicatele, patronatele, BNR-ul primariile, lumea e in strada … oare de ce sa susti ca e ok ?

 2. ia, uite, cati "pnl"-isti protesteaza 13.11.2017 la 18:21

  Peste 2000 de companii, cu 600.000 de angajați, protestează public față de Guvernul României și de modul în care prim-ministrul Mihai Tudose a decis să modifice Codul Fiscal.

  • Inspectorul 13.11.2017 la 20:20

   Mai taie d-acolo 4 zerouri precum la leul nou.

 3. Io 14.11.2017 la 8:24

  Măi postacilor PDL, mai puneti mana pe cărți si documentați-vă înainte să tot blagosloviti revolutia fiscală. De cel putin 10 ani incasarile la buget sunt in cadere libera, am ajuns in anul 2017 la mai putin de 30% , sume incasate . Daca celeleate guverne au crescut taxe si impozite ca să compenseze acest deficit, era timpul sa vina un guvern adevarat si sa ia taurul de coarne, ca ne-am saturat sa tot vina unii si altii sa creasca taxe si sa mai taie salarii ca acopere incompetenta lor.

  Rusine postacilor PDL-intoxicători și dezionformatori ce sunteți!

 4. Leo 14.11.2017 la 15:25

  Lazare noi stim cine esti, si nu te credem pe „Cuvant de Onoare(nu stim daca o ai)”!