Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr: Sebeșul are nevoie de canalizări, nu de chermeze. Prea mulți bani cheltuiți la zilele municipiului

Paul Voicu - Primar 2020
  • Primarii care cheltuie mulți bani cu chermezele de zilele orașului, comparați de Ioan Lazăr cu oamenii de afaceri din anii `90 care își deschideau baruri

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, consideră că Sebeșul are nevoie de canalizări, nu de ”chermeze”, apreciind că la zilele municipiului s-au cheltuit prea mulți bani și compară primarii de acum cu oamenii de afaceri din 1990, care, după Revoluție, au ales să-și deschidă baruri și cafenele.

Unul dintre subiectele abordate de Ioan Lazăr, în conferința de presă de luni, a fost marile chermeze ale primarilor de zilele orașului.

ELIT

”La început, în anii `90, majoritatea întreprinzătorilor, și-au deschis pub-uri, restaurante, cafenele, baruri. Nu vreau să jignesc pe cei care au fost foarte inteligenți și și-au deschis afaceri mari. În 1991 am fost printre cei care în primă fază am optat pentru bar, peste puțin timp am decis să vând produse electronice în locul barului. La fel și primarii, care nu avansează deloc”, a spus Ioan Lazăr.

Ioan Lazăr consideră că primarii investesc în zilele comunelor și orașelor prea mult, și cheltuie sume mari pe spectacole, artificii, petreceri, relaxare și mici.

Mihail David - 2020

”Din câte știu eu, s-au cheltuit foarte mulți bani la Zilele Orașului Sebeș. Cred că ar avea nevoie mai mult de canalizări, de multe”, a spus Ioan Lazăr.

Liderul ALDE Alba apreciază că și la Alba Iulia se exagerează cu spectacolele, dar din punctul său de vedere aici s-au făcut și investiții.

El apreciază că zilele municipiului Sebeș ar fi trebuit să se organizeze la altă dimensiune, apreciind că 115.000 de euro este o sumă mult prea mare, alocată de consiliul local.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

OZN 21 august 2017 at 16:47

Adevar graieste Lazar ,ca spre ex la Sebes s-au papat 115 000 E ca unii cantareti sa-si umple confidential buzunarele.De ce cantaretii primesc sume confidentiale,ca si ei sunt cei mai mari evazionisti ca mai canta pe la nunti ori botezuri si nu dau 1 leu la CNA !Trebuie reclamat la Iohannis si Tudose sa apara o lege ce sa interzica zilele orasului,comunei,satului ca unii sa profite de chefurile organizate din bani publici si ceva banuti de la sponsori.Stiti bine datoria Romaniei pe primele 6 luni si primaril cu consilierii lor vor distractii !!!!sA FIE DATA O LEGE PRININD CANTARETII,care ar trebui sa anunte la Audiovizual locul ,data si orele cand canta,iar atunci cand sunt prinsi la nunti ca nu au anuntat..sa fie aspru sanctionati.Prea s-au imbuibat si orice cantaret-muzicant ce are 3 melodii se crede artist!

Mihai 21 august 2017 at 22:38

Utilajul ?

proasta orinduiala 22 august 2017 at 7:48

Daca doar asta observa stimabilul, atunci poate nu stie tot. Cat s-a cheltuit pentru gliile de iarba, plantate la repezeala in prag de toamna, pe toate strazile, de parca orasul a devenit stadionul Nationa ?l Si poate ar trebui sa fie verificat daca a existat vreo licitatie in acest sens, sau s-a atribuit unei firme de partid, la comanda. Cat au costat teii cumparati la preturi astronomice, sau care este cheltuiala cu apa dusa la Alba Iulia cu masina pompierilor primariei la un restaurant si cit se castiga de fapt din asta ? Poate se face in pierdere , iar cei care au propus ca si cei care au aprobat, ar putea acoperi pierderea din propriul buzunar. In rest doar laude si circ !

infogrup 22 august 2017 at 13:53

Sebesul are nevoie „DE VIATA’!!!!TERMINATI CU POLUAREA,AICI MOR CELE MAI MULTE PERSOANE DE CANCER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ion 23 august 2017 at 18:07

Ce atitudine de sarantoc incult! Viata nu-i numai canalizare. Dar poate a lui Loazar, la asta se reduce , atata intelege.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...