Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr: Sebeșul are nevoie de canalizări, nu de chermeze. Prea mulți bani cheltuiți la zilele municipiului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
  • Primarii care cheltuie mulți bani cu chermezele de zilele orașului, comparați de Ioan Lazăr cu oamenii de afaceri din anii `90 care își deschideau baruri

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, consideră că Sebeșul are nevoie de canalizări, nu de ”chermeze”, apreciind că la zilele municipiului s-au cheltuit prea mulți bani și compară primarii de acum cu oamenii de afaceri din 1990, care, după Revoluție, au ales să-și deschidă baruri și cafenele.

Unul dintre subiectele abordate de Ioan Lazăr, în conferința de presă de luni, a fost marile chermeze ale primarilor de zilele orașului.

”La început, în anii `90, majoritatea întreprinzătorilor, și-au deschis pub-uri, restaurante, cafenele, baruri. Nu vreau să jignesc pe cei care au fost foarte inteligenți și și-au deschis afaceri mari. În 1991 am fost printre cei care în primă fază am optat pentru bar, peste puțin timp am decis să vând produse electronice în locul barului. La fel și primarii, care nu avansează deloc”, a spus Ioan Lazăr.

Ioan Lazăr consideră că primarii investesc în zilele comunelor și orașelor prea mult, și cheltuie sume mari pe spectacole, artificii, petreceri, relaxare și mici.

”Din câte știu eu, s-au cheltuit foarte mulți bani la Zilele Orașului Sebeș. Cred că ar avea nevoie mai mult de canalizări, de multe”, a spus Ioan Lazăr.

Liderul ALDE Alba apreciază că și la Alba Iulia se exagerează cu spectacolele, dar din punctul său de vedere aici s-au făcut și investiții.

El apreciază că zilele municipiului Sebeș ar fi trebuit să se organizeze la altă dimensiune, apreciind că 115.000 de euro este o sumă mult prea mare, alocată de consiliul local.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea