Rămâi conectat

Politică Administrație

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr: Salariile medicilor au crescut foarte mult/ Cetățeanul să nu mai fie nevoit să meargă cu plicul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că speră ca oamenii să nu mai fie nevoiți să meargă cu plicul la medic, deoarece salariile acestora au crescut foarte mult.

Ioan Lazăr a spus, vineri, că din punctul său de vedere Federația Sanitas nu este îndreptățită să facă mitinguri din cauza salariilor.

În ceea ce privește sporurile unor angajați din echipa medicală, Lazăr a spus că acestea încă nu s-au reglementat.

”Știți foarte bine că salariile medicilor au crescut foarte, foarte mult. Este un lucru foarte bun. Sperăm că de aici înainte cetățeanul să nu mai fie nevoit să meargă cu plicul la medic, iar pentru asistenți și cei care lucrează în spitale sperăm să se găsească o formulă prin care să fie și ei stimulați să le crească veniturile conform muncii și riscurilor la care sunt expuși”, a spus Ioan Lazăr.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea