Ziarul Unirea
 

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr: Salariile medicilor au crescut foarte mult/ Cetățeanul să nu mai fie nevoit să meargă cu plicul

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că speră ca oamenii să nu mai fie nevoiți să meargă cu plicul la medic, deoarece salariile acestora au crescut foarte mult.

Ioan Lazăr a spus, vineri, că din punctul său de vedere Federația Sanitas nu este îndreptățită să facă mitinguri din cauza salariilor.

În ceea ce privește sporurile unor angajați din echipa medicală, Lazăr a spus că acestea încă nu s-au reglementat.

”Știți foarte bine că salariile medicilor au crescut foarte, foarte mult. Este un lucru foarte bun. Sperăm că de aici înainte cetățeanul să nu mai fie nevoit să meargă cu plicul la medic, iar pentru asistenți și cei care lucrează în spitale sperăm să se găsească o formulă prin care să fie și ei stimulați să le crească veniturile conform muncii și riscurilor la care sunt expuși”, a spus Ioan Lazăr.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Pisy 22 aprilie 2018 at 16:08

Cetateanu nu este nevoit sa mearga cu plicul, ci doctorul respectiv cere acel ravnit plic prin diferite gesturii. Asa xa mai documentativa dl, sau faceti pe nestiutorul. Doctorii ori cum vor lua acel plic. Dar ma gandesc un doctor cu 120.000 lei salar v-a putea lua plicul cu bani de la un pensionar cu pensia de 500 lei? Eu zic ca da, ca nesimtirea si tupeul doctoriilor exista.

Gheorghe 23 aprilie 2018 at 9:05

@Pisy
Asta e cel mai bun comentariu pe care l-am citit in ultimul timp.
Ai perfecta dreptate!
Nu cer banii direct, da. Insa se poarta cu tine ca si cu un gunoi pana nu ii dai “mica” atentie, adica plicul cu bani.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...