// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr: Primarii care se plâng de diminuarea bugetului să revină la salarii de bun simț și să nu mai risipească banii pe chiolhanuri și artificii

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, recomandă primarilor care se plâng de diminuarea bugetului să revină la salarii normale, de bun simț și să nu mai risipească banii pe chiolhanuri și focuri de artificii.

Ioan Lazăr a avut, luni, în cadrul unei conferințe de presă, și un mesaj pentru Mircea Hava, primarul cu cel mai mare salariu din România, peste 16.000 de lei brut.

”Am văzut foarte mulți primari, de la toate partidele politice, care urlă că va scădea foarte mult venitul la bugetul local. Eu mă opresc la municipiul Alba Iulia. Am văzut în presă că domnul primar Hava spunea că venitul la bugetul local va scădea, dacă nu mă înșel, cu 5,3 milioane de euro. Eu nu sunt convins și o să vedeți că nu va scădea bugetul cu suma respectivă. Dânșii omit, nu vor să ia în calcul, eu zic că intenționat, și creșterea salariilor din sistemul bugetar. Până acum salariile fiind mai mici și erau impozitate cu 16%. Acum salariul fiind mai mare, e impozitat cu 10%, dar a crescut salariul foarte mult. Dânșii aici nu vor să ia în calcul. Sunt convins că vor fi diminuări de contribuții la bugetul local, dar nu așa cum spun dânșii. Eu le-aș sugera ceva primarilor care se plâng de această diminuare: să revină la salarii normale și bun simț. Din câte știu eu și din câte am văzut, salariile au crescut enorm de mult, fiecare consiliu local a mers pe maximum, așa cum în primă fază la Alba Iulia s-a mers și pe impozitul pe locuință și ale sediilor de firme. Inițial s-a mers pe maximum. Alba Iulia are printre cele mai mari taxe și impozite din țară”, a spus Ioan Lazăr.

De asemenea, liderul ALDE Alba a adăugat că primăriile nu ar mai trebui să risipească banii pe ”chiolhanuri” și focuri de artificii.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

loading...

2 Răspunsuri la Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr: Primarii care se plâng de diminuarea bugetului să revină la salarii de bun simț și să nu mai risipească banii pe chiolhanuri și artificii

 1. Io 14.11.2017 la 8:29

  Avem evaziune fiscală de neimaginat, evaziune care este evidentă și prin prisma următoarelor câteva exemple:
  *Societăți private cu profit zero, aproape zero sau in pierderi vs. antreprenori ale acestor societăți cu averi personale in creștere an de an!
  *Angajați plătiți cu salariul minim la oficial și cu anumite “compensații” la negru!
  *Societăți care NU emit bonuri fiscale sau facturi fiscale pentru bunuri achiziționate, servicii prestate sau lucrări executate către cumpărători!
  *Profit externalizat prin contracte făcute in acest scop! Contracte care pana acum nu erau practic interzise prin Codul Fiscal!
  Era si normal ca un guvern sa-și asume o modificate radicala a unui Cod Fiscal defectuos prin care toată lumea fura, pe de o parte și toată lumea se plângea, pe de alta parte!

 2. CIUFU 15.11.2017 la 13:01

  SI CU GUVERNUL ASTA NU SE MAI FURA?
  DACA NU SE MAI FURA E BINE, NU MAI AVEM NEVOIE DE DNA CU TOT TACIMUL SI RESTUL, MIRAMAS.
  OM TRAI SI OM VEDEA.