Rămâi conectat

Politică Administrație

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr: „Orban este ţuţărul de serviciu, care va ieşi mereu pe locul doi chiar dacă va candida singur”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma vizitei lui Ludovic Orban la Alba Iulia şi a afirmaţiilor făcute de acesta, liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, se arată profund dezamagit, chiar dacă la un moment dat relaţiile dintre cei doi erau bune.

Deşi a făcut parte din Guvernul Tăriceanu şi a fost un apropiat al acestuia, candidatul la conducerea PNL a devenit unul din „lătrăii” care îi face campanie negativă lui Călin Popescu Tăriceanu, de când drumurile li s-au despărţit.

„Dacă Tăriceanu este milogul de serviciu, atunci Orban este ţuţărul de serviciu. În ceea ce priveşte candidatura sa, are toate şansele să iese pe locul doi ca întotdeauna. Domnul Orban este eternul candidat la preşedinţia PNL-ului de când îl ştiu eu. Şi dacă ar candida singur, tot pe locul doi ar ieşi”, a declarat Ioan Lazăr.

Dacă până acum Ludovic Orban avea doar afirmaţii negative despre PNL şi Mircea Hava, cu ocazia ultimei sale vizite la Alba Iulia, într-o campanie internă, candidatul la conducerea PNL şi-a schimbat se pare opinia, iar acum ar vrea ca primarul municipiului Alba iulia să fie alături de dânsul.

În ceea ce priveşte poziţia organizaţiei PNL Alba, aceasta va fi „după cum bate vântul” mai precizează liderul ALDE.

Salvează

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea