// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, despre excluderea lui Gheorghe Damian din PSD: Nu am știut în ce partid era. Avea o relație mult mai bună cu Hava și Dumitrel

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a spus, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, întrebat fiind despre excluderea din PSD a primarului din Ciugud, Gheorghe Damian, că nu știa din ce partid făcea parte, deoarece avea o relație mai bună cu Mircea Hava și Ion Dumitrel, iar dacă afla că era ”exclus din PD”, mirarea lui era la fel de mare.

”Niciodată nu am știut la ce partid politic este domnul Damian. Deși trăiesc în Alba Iulia eu nu am știut, doar ce am văzut în presă, că a fost exclus din PSD. La fel, puteam să citesc că a fost exclus din PD pentru că dânsul avea o relație mult mai bună cu capii PD-ului, respectiv cu domnul Ion Dumitrel și cu domnul Mircea Hava. Nu am știut niciodată despre relația domnului primar cu conducerea PSD-ului. Tot din auzite, dânsul s-ar fi aflat în cercuri mult mai înalte decât conducerea PSD Alba, cu grupul de la Cluj. L-am văzut pe domnul Dacian Cioloș, când a venit la Alba Iulia, avea o relație foarte bună cu domnul Damian”, a spus Ioan Lazăr.

Acesta consideră că nici social democrații n-au fost siguri în ce partid se află primarul din Ciugud.

”Dacă îți faci o adeziune către alt partid nici nu mai trebuie să-ți dai demisia din partidul din care ai făcut parte. N-am știut niciodată din ce partid face parte domnul Damian (…) Dacă citeam din presă că a fost exclus din PD, mirarea mea era la fel. Eu, dacă în ALDE, aș avea o situație asemănătoare, nu știu cum aș gestiona-o și nu pot să vă spun dacă au făcut bine sau rău”, a mai spus Lazăr.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

8 Răspunsuri la Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, despre excluderea lui Gheorghe Damian din PSD: Nu am știut în ce partid era. Avea o relație mult mai bună cu Hava și Dumitrel

 1. anda 09.03.2018 la 13:57

  cu tine ce sa discute intelectualii ?

 2. albaiulean 09.03.2018 la 15:18

  Pai ceea ce a facut d-nul Damian nu are legatura cu partidul din care face parte ,partid care doar iar fi bagat bete in roate, un om integru si gospodar nu asteapta mila partidului, jos palaria d-nule Damian pentru ceea ce sunteti si pentru calitatea dvs de om,pentru multi politruci dvs ar trebuii sa fti model.

 3. Psd 09.03.2018 la 17:40

  Acu trebuie sa îi iau apărarea. El este ffff deștept în comparație cu alde Darzu, Lazăr etc. Ce draqului sa discute cu tine? Trepăduși și idioți ca tine ajung la pupat fundurile celor ce conduc partidele.

 4. Nicu 09.03.2018 la 20:40

  Ce politica ai făcut dl. LAZAR dacă nu ai știut din ce partid a făcut parte dl Damian?Ești dea dreptul caraghios cu astfel de afirmații. Dacă vorbeai adevărat, puteai să îl ai pe de Damian la tine în partid,așa ciuciu.Sunteți de tot râsul. De tăceai filozof rămâneai, vorba profetului.

 5. Bulă 09.03.2018 la 22:08

  Ca și tine face parte din partida ciorditorilor ….

 6. Andrei Georgeta 11.03.2018 la 19:51

  Contează cu cine se avea mai bine, importante sunt realizările.

 7. ?? 12.03.2018 la 8:17

  Cind cineva nu cheama la sedinte nici membrii mai vechi ai partidului la care a intrat pe o usa nestiuta de nimeni, se cheama politica ?

 8. Reka 12.03.2018 la 12:32

  sa credem ca a primit sprijin de la hava si cj desi era din alt partid decat ei ? nota buna ar fi, dovedind ca nu sunt hapsani . Cum sa dai afara un om din partid ca vorbea cu conducatorii judetului ? se vede iar ce calitate au jupanii de la psd