Rămâi conectat

Politică Administrație

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, despre excluderea lui Gheorghe Damian din PSD: Nu am știut în ce partid era. Avea o relație mult mai bună cu Hava și Dumitrel

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a spus, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, întrebat fiind despre excluderea din PSD a primarului din Ciugud, Gheorghe Damian, că nu știa din ce partid făcea parte, deoarece avea o relație mai bună cu Mircea Hava și Ion Dumitrel, iar dacă afla că era ”exclus din PD”, mirarea lui era la fel de mare.

”Niciodată nu am știut la ce partid politic este domnul Damian. Deși trăiesc în Alba Iulia eu nu am știut, doar ce am văzut în presă, că a fost exclus din PSD. La fel, puteam să citesc că a fost exclus din PD pentru că dânsul avea o relație mult mai bună cu capii PD-ului, respectiv cu domnul Ion Dumitrel și cu domnul Mircea Hava. Nu am știut niciodată despre relația domnului primar cu conducerea PSD-ului. Tot din auzite, dânsul s-ar fi aflat în cercuri mult mai înalte decât conducerea PSD Alba, cu grupul de la Cluj. L-am văzut pe domnul Dacian Cioloș, când a venit la Alba Iulia, avea o relație foarte bună cu domnul Damian”, a spus Ioan Lazăr.

Acesta consideră că nici social democrații n-au fost siguri în ce partid se află primarul din Ciugud.

”Dacă îți faci o adeziune către alt partid nici nu mai trebuie să-ți dai demisia din partidul din care ai făcut parte. N-am știut niciodată din ce partid face parte domnul Damian (…) Dacă citeam din presă că a fost exclus din PD, mirarea mea era la fel. Eu, dacă în ALDE, aș avea o situație asemănătoare, nu știu cum aș gestiona-o și nu pot să vă spun dacă au făcut bine sau rău”, a mai spus Lazăr.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea