Rămâi conectat

Politică Administrație

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr: Daniel Constantin se comportă ca limbricii din organism. Ar trebui o deparazitare în conducerea partidului

Dragoş Suciu

Publicat

în

Daniel Constantin și ”o gașcă din fostul PC” se comportă în politică la fel ”ca limbricii din organism”, iar pentru a nu le da posibilitatea ”să elibereze toxine” ar trebui făcută ”o deparazitare la nivelul conducerii ALDE”, a spus, luni, liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr.

Întrebat despre tensiunile existente între cei doi copreședinți ai ALDE, Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin, liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat, pentru ziarulunirea.ro, că trebuie făcută ”urgent o deparazitare”, precizând că Daniel Constantin și alți membri PC se hrănesc în politică din munca altor partide.  

”Daniel Constantin, împreună cu o gașcă din fostul Partid Conservator, se comportă în politică, în interiorul Partidului Alianța Liberalilor și Democraților, ca limbricii din interiorul organismului. Așa cum acei paraziți intestinali se hrănesc cu substanțe nutritive din organism, Constantin și compania se hrănesc în politică din popularitatea, munca, notorietatea altor partide și lideri politici. Pentru a nu le da posibilitatea să elibereze toxine și să reducă rezistența organismului prin dezinformări, minciuni, trădări și altele, cred că ar trebui făcută urgent o deparazitare în interiorul conducerii ALDE”, a spus Ioan Lazăr, întrebat cum comentează tensiunile din ALDE din ultima perioadă.

Copreşedintele ALDE Daniel Constantin a declarat, duminică, după ce a părăsit reuniunea Delegaţiei Permanente a ALDE, că nu poate valida convocarea unui Congres al formaţiunii în baza unei reuniuni nestatutare a Delegaţiei Permanente.

„Am convenit acum patru luni de zile că vom avea preşedinte unic şi am convenit că nu voi candida pentru funcţia de preşedinte, ci voi ocupa funcţia de preşedinte executiv”, a susţinut Constantin, în declaraţiile de presă date după ce a părăsit Delegaţia Permanentă a ALDE.

Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a declarat luni că nu mai face niciun fel de înţelegere cu copreşedintele ALDE Daniel Constantin, despre care a spus că, prin acţiunile sale, îşi ”forţează” excluderea din partid.

„Eu nu mai fac niciun fel de înţelegere cu domnul Constantin pentru că o dată mi-a fost de ajuns şi m-am fript, la alegerile parlamentare, cu listele. Dacă doreşte, facem în partid congres, cu alegeri de sus până jos. Cine primeşte un număr de voturi ca să ocupe o funcţie, bine, cine nu, cu părere de rău, asta este. Nu putem să stăm să negociem tot timpul numai ca să se regăsească unii sau alţii, după merite bănuite, dar neştiute de nimeni, în funcţiile de conducere ale unui partid”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava, europarlamentar PPE: Copiii trebuie protejați de expunerea la mediul online Internetul este, fără îndoială, un plus pentru noi toți. N-am fost nicicând mai aproape, chiar și de la distanță, cum suntem acum, în epoca digitală. O simplă postare și un singur click ne țin în contact, ne oferă acces la informație și schimb […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea