// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr: Daniel Constantin se comportă ca limbricii din organism. Ar trebui o deparazitare în conducerea partidului

Daniel Constantin și ”o gașcă din fostul PC” se comportă în politică la fel ”ca limbricii din organism”, iar pentru a nu le da posibilitatea ”să elibereze toxine” ar trebui făcută ”o deparazitare la nivelul conducerii ALDE”, a spus, luni, liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr.

Întrebat despre tensiunile existente între cei doi copreședinți ai ALDE, Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Constantin, liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat, pentru ziarulunirea.ro, că trebuie făcută ”urgent o deparazitare”, precizând că Daniel Constantin și alți membri PC se hrănesc în politică din munca altor partide.  

”Daniel Constantin, împreună cu o gașcă din fostul Partid Conservator, se comportă în politică, în interiorul Partidului Alianța Liberalilor și Democraților, ca limbricii din interiorul organismului. Așa cum acei paraziți intestinali se hrănesc cu substanțe nutritive din organism, Constantin și compania se hrănesc în politică din popularitatea, munca, notorietatea altor partide și lideri politici. Pentru a nu le da posibilitatea să elibereze toxine și să reducă rezistența organismului prin dezinformări, minciuni, trădări și altele, cred că ar trebui făcută urgent o deparazitare în interiorul conducerii ALDE”, a spus Ioan Lazăr, întrebat cum comentează tensiunile din ALDE din ultima perioadă.

Copreşedintele ALDE Daniel Constantin a declarat, duminică, după ce a părăsit reuniunea Delegaţiei Permanente a ALDE, că nu poate valida convocarea unui Congres al formaţiunii în baza unei reuniuni nestatutare a Delegaţiei Permanente.

„Am convenit acum patru luni de zile că vom avea preşedinte unic şi am convenit că nu voi candida pentru funcţia de preşedinte, ci voi ocupa funcţia de preşedinte executiv”, a susţinut Constantin, în declaraţiile de presă date după ce a părăsit Delegaţia Permanentă a ALDE.

Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a declarat luni că nu mai face niciun fel de înţelegere cu copreşedintele ALDE Daniel Constantin, despre care a spus că, prin acţiunile sale, îşi ”forţează” excluderea din partid.

„Eu nu mai fac niciun fel de înţelegere cu domnul Constantin pentru că o dată mi-a fost de ajuns şi m-am fript, la alegerile parlamentare, cu listele. Dacă doreşte, facem în partid congres, cu alegeri de sus până jos. Cine primeşte un număr de voturi ca să ocupe o funcţie, bine, cine nu, cu părere de rău, asta este. Nu putem să stăm să negociem tot timpul numai ca să se regăsească unii sau alţii, după merite bănuite, dar neştiute de nimeni, în funcţiile de conducere ale unui partid”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

8 Răspunsuri la Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr: Daniel Constantin se comportă ca limbricii din organism. Ar trebui o deparazitare în conducerea partidului

 1. Sefu' lu' Lazarica 20.03.2017 la 18:20

  Limbric esti tu cu toata natia ta de fomisti :))) Nu va fie frica… Ca si Lazarica pica :))))

 2. LIMBRICARITA 20.03.2017 la 21:02

  Multa lume se intreaba oare citi limbrici au avut in cap pe creier cînd s-au desfiintat IFRON ,UTEPS si multe altele ???,,,,,oare citi limbrici de la cap s-au imprastiat cu bocancii de mil,de euro ,,,,,,,limbricii intestinali se pot trata dar cei de la cap veac pururi AMIN !!!

 3. coprolul 21.03.2017 la 8:12

  Limbajul de mahala este o caracteristica a celor care spun ce gandesc, dar nu gandesc ce spun. Unii uita ca un partidulet fugit de la stapinul liberal, de fapt un limbric fara rost, a invadat PC-ul si acum a ajuns sa faca politica !

 4. cititor 21.03.2017 la 8:21

  Daca DNA-ul exista din anii 1996-2000 cind au fost devalizate bancile si firmele „foste comuniste” multi asa zisi patroni din zilele de astazi erau la racoare si mediul politic era unul curat. Asa s-au ridicat gunoaiele si cei care au dat mai mult din coate, pe seama celor multi prostiti cu firmituri de la masa bogatilor.

 5. Hihi 21.03.2017 la 11:05

  Stimabilul Lazar se considera superior doar pt ca il pupa in dos pe Tariceanu de care il leaga multe afaceri… probabil de acolo a aflat de limbrici… mai exista tenie, oxiuri viermi lati… el are din toate…

 6. Rica Vantu 22.03.2017 la 13:29

  Ma, Tu ai limbrici !

 7. lilica 22.03.2017 la 20:34

  Daca exista astfel de lideri, fie ei si judeteni, care pot face astfel de afirmatii, atunci tara noastra nu mai este a noastra ci a unor elemente alienate care ar trebui izolate si tratate. Doamne fereste sa ajunga un astfel de element extremist intr-o functie importanta! Primitivul acesta ar putea calca pe cadavre! Ion Lazar…mi-e rusine ca suntem concetateni!

 8. Staicu Laura Marinela 24.03.2017 la 19:20

  In calitate de presedinte al organizatiei ALDE Blaj, ma simt datoare fata de colegii de echipa, pe care-i reprezint si fata de alegatorii nostri blajeni care, in procent de 11%, ne-au acordat votul de incredere la alegerile locale din iunie 2016, sa-mi exprim punctul de vedere, vis-à-vis de afirmatiile in presa ale co-presedintelui ALDE Alba, domnul Ioan Lazar.
  Tin sa dezavuez afirmatiile licentioase si limbajul suburban la adresa unor colegi lideri si membri ALDE. Dincolo de strategiile si substraturile politice, deseori imperceptibile pentru oamenii neimplicati, ramane in responsabilitatea noastra, a celor care vremelnic, ne asumam calitatea de lideri, sa nu permitem terfelirea valorilor pe care le promovam si instigarea la ura si violenta verbala.
  Este inadmisibil sa te erijezi in purtator de cuvant al unei echipe, a carei parere nu o consulti niciodata si sa pretinzi ca vorbesti in numele ei. Domnule Lazar, felul in care gasiti de cuviinta sa proferati sistematic in spatiul public apelative sau jigniri la adresa unor persoane din partidul nostru sau din alte partide, nu ne reprezinta.
  Stimati oameni de buna credinta, care ne priviti consternati disputele interne si nu mai stiti ce si in cine sa credeti, faceti apel la bunul dumneavoastra simt si la propriile valori, ca sa dati dreptate unuia sau altuia.
  Ne-ati vazut in campaniile electorale, ati interactionat cu noi, echipa ALDE Alba, iar unii ne cunoasteti indeaproape. De aceea am credinta ca, acest lucru va cantari cel mai greu in ochii dumneavoastra.
  Suntem multi cei din ALDE Alba, proveniti din Partidul Conservator, care am reusit sa facem o echipa frumoasa si de calitate alaturi de colegii, care ni s-au alaturat din Partidul Liberal Reformator. Ne identificam cu ALDE si ne dorim sa construim impreuna, nu sa demolam increderea celor care si-au pus in noi sperante.