Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr: Cornel Murg este cel mai mare combinator

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a vorbit luni, în cadrul unei conferințe de presă, despre problemele cu care se confrunta anumite localități din județ, unde PSD-ul nu a respectat coaliția și a negociat cu PNL-ul, domnul Cornel Murg fiind cel mai mare combinator.

„Tinerii social democrați nu vor mai fi atât de receptivi la combinațiile pe care le-au făcut anumiți lideri din PSD. Este vorba despre fostul vicepreședinte Ioan Florea, combinatorul șef, îi spuneam atunci, dar și de domnul Cornel Murg, actualul șef al Instituției Prefectului.

Din ceea ce văd eu și din relația noastră, ca și partener de guvernare, domnul Murg este cel mai mare combinator. Oare conducerea centrala a PSD nu se întreabă de ce de ani mulți nu au mai obținut posturi de conducere la Consiliul Județean? Pentru că au în conducerea partidului combinatori.

Ei își aranjează afacerile lor, să fie băgați în seamă de Hava și Dumitrel, iar cei din PSD să aștepte, promisiuni doar, la fel ne îmbată și pe noi, partenerii de coaliție. Am tot spus și o să repet asta, până când se face ceva. Ce vor spune alegătorii, cei care au votat o coaliție PSD-ALDE, când văd că în foarte multe din consiliile locale, PSD-ul votează alături de PNL în loc de ALDE?

Ce vor spune când în comuna Valea Lungă, ALDE are 5 consilieri, PSD-ul 2 consilieri, iar ei au trădat, au făcut blat cu PNL-ul, au pus viceprimar de la PSD.

Ce spun alegătorii din Baia de Arieș? La fel, ALDE 5 consilieri, PSD 2 consilieri, au negociat cu PNL-ul, viceprimar PSD.

La fel, ce spun alegătorii din Șibot, când cei 4 consilieri din ALDE luptă pentru comună, să se intre în legalitate, iar pe cei din PSD cu greu am reușit să îi punem față în față să discute și să se pună pe aceeași lungime de undă, iar după prima ședință au fost chemați și li s-a spus s-o lase mai moale că nu așa se face politică. Pe lângă că ne-au trădat și au făcut blat cu PNL-ul, cei care au fost aleși consilieri din partea PSD-ului, care au vrut să respecte înțelegerea, au fost dați afară de domnul Murg, care i-a chemat și i-a muștruluit.

Nu știu dacă și conducerea centrală a PSD are cunoștință de ceea ce se întâmplă în județul Alba”, a spus Ioan Lazăr.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea