Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr: Călin Popescu Tăriceanu a fost cel care a pus capăt negocierilor cu UDMR

Paul Voicu - Primar 2020

Călin Popescu Tăriceanu a fost cel care a pus capăt negocierilor cu UDMR, în privința votării moțiunii de cenzură, deoarece sunt ”foarte delicate” și ”nu se pot realiza la foc automat”, iar ”probabil cineva a sărit calul”, a spus, marți, liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr.

Contactat de ziarulunirea.ro și întrebat despre negocierile PSD-ALDE cu UDMR în privința votării moțiunii de cenzură, liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr, a declarat că Tăriceanu este dispus să poarte dialog cu minoritățile, în ”special cu UDMR-ul”, dar ”nu cu sabia deasupra capului”.

ELIT

”Nu a fost nicio declarație a domnului Tăriceanu în acest sens, dar din ceea ce cunosc eu, și o să vă convingeți și o să vedeți că așa este, negocierile cu UDMR-ul au fost două, trei pe zi, iar cel care a pus capăt acestora a fost Călin Popescu Tăriceanu. Probabil, probabil cineva a sărit calul. Nu s-a discutat așa ceva în ședința ALDE, dar din ceea ce știu eu, cel care a pus capăt negocierilor și a spus în condițiile acestea nu se poate negocia a fost Tăriceanu. Liderul ALDE este dispus tot timpul la dialog cu minoritățile, în special cu UDMR-ul, dar nu cu sabia deasupra capului. Aceste negocieri sunt foarte delicate mai ales pentru Ardeal, pentru Transilvania și nu se pot duce într-un astfel de context și nu se pot realiza la foc automat. Întotdeauna Tăriceanu a avut o relație bună cu minoritățile, mai ales cu cele maghiare, dar nu în astfel de condiții”, a spus Ioan Lazăr.

Liderul ALDE Alba a adăugat că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu va trece, chiar și fără sprijinul UDMR-ului, deoarece PSD și ALDE au un număr suficient de voturi.

Mihail David - 2020

UDMR nu va vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, a anunţat senatorul Tanczos Barna, care a precizat că atâta timp cât toate negocierile au picat cu PSD, UDMR nu are de ce să intre în ”cearta internă” a social democraţilor.

Gheorge Valentin Rotar - Alegeri Locale 2020

De asemenea, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat marţi că discuţiile cu UDMR ”s-au închis”, după ce un senator al UDMR a declarat că formaţiunea nu va vota moţiunea de cenzură iniţiată de PSD şi ALDE.

 

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

5 Comentarii

FF 20 iunie 2017 at 18:19

Pesedistii zic ca Dragnea si „ciorile-vopsite” ca L0AZAR zic ca Tariceanu. Deci pe cine sa credem ? Oricum ar fi bine sa va bagati mintile in cap ca daca o sa cada maine Grindeanu sa vedeti ce trai va pica pe capul nostru cu un guvern impartit intre Basescu, Nicusor Dan și Ludovic Orban! Și cu SRI-ul in spatele și în fața lor (caci macar la PSD a avut decenta de a sta mai mult sub acoperire)…

Eu 20 iunie 2017 at 19:13

Ati vrut sa vinde-ti Romania jegosilor nesimtitilor nulitatilor…

ioo 20 iunie 2017 at 21:32

Ha! ha! ha!

Nelu 21 iunie 2017 at 0:52

Cum mama naibi nu ne mai scapam de capusele astea ?????

Nelu 21 iunie 2017 at 0:53

Astea sant mult mai rau ca hienele.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...