Lider PNL Alba: Tudorel Toader a executat politic un ordin al lui Dragnea și Tăriceanu. S-a compromis

Liderul PNL Florin Roman a declarat, joi seara, referitor la propunerea de revocare a șefei DNA, că ministrul Justiției, Tudorel Toader, a executat politic un ordin al lui Liviu Dragnea și al lui Călin Popescu Tăriceanu, compromițându-se astfel total din punct de vedere profesional.

”Tudorel Toader a executat politic un ordin al lui Dragnea și al lui Tăriceanu. S-a compromis total din punct de vedere profesional și era inspirat dacă își dădea demisia odată cu anunțul de execuție politică pe care l-a făcut”, a spus deputatul de Alba Florin Roman, contactat de ziarulunirea.ro.

Elit ELIT

Liderul PNL a adăugat că Justiția este ”zguduită puternic din temelii” și, întrebat fiind dacă crede că vor izbucni proteste după această decizie, a răspuns afirmativ.

”Cu siguranță vor fi și proteste și mie îmi e greu să cred că românii vor accepta ca un stat de drept construit cu atâta trudă să fie făcut praf de niște oameni cu mari, mari probleme (…) Să ne uităm de unde vin atacurile acestea, de la niște penali care au devalizat bugetul României și care au furat bani din buzunarul românilor”, a spus Florin Roman.

De asemenea, întrebat de posibila revocare a șefei DNA, Roman a răspuns: ”Doamna Kovesi din punctul meu de vedere nu e problema acestei decizii. Problema e că niște penali încearcă să-și spele dosarele penale. Aici nu discutăm de Kovesi, discutăm de niște penali care vor să dinamiteze Justiția din România și statul de drept”.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a propus revocarea procurorului şef Codruţa Kovesi, după ce a prezentat un raport privind activitatea managerială de la DNA.

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook 

9 Comentarii

marius 23 februarie 2018 at 7:56

Spre deosebire de domnia ta, distinusul profesor univesitaar are o profesie.
Politruc, politruc, poli-TRUC de prost gust.

fr 23 februarie 2018 at 8:03

Adevărul supară domnilor peneliști? Deci cine îndraznește să deconspire #statul #polițienesc este considerat „compromis” de „ideologia securistoidă” după care vă ghidați. Oricum prin acest comunicat PNL își reconfirmă încă odată, dacă mai era cazul, statutul de #partid #al #sistemului. Felicitări!

Eu 23 februarie 2018 at 13:28

Nu iau apararea lui Toader,dar ma intreb asa,ce a facut oare acest dna cu dosarele microsoft?Unde sunt arestatii?Udrea,Cocos,etc.?Sunt liberi.Despre ce justitie si stat de drept e vorba?

M I 24 februarie 2018 at 22:28

Condamnarile le dau judecatorii, nu procurorii. DNA i-a cercetat, cei care i-au lasat liberi sunt judecatorii.

Desan 23 februarie 2018 at 15:02

Cenzura comunista produce efecte ms suciu ?

unchiu` SAM 23 februarie 2018 at 15:59

In „conceptia” piticului, incalcarea Constitutiei e….politica ?

nedumeritul 23 februarie 2018 at 20:44

…ce nu este clar?, dumnealui este atotsiutor, cunoscator brusc si dintr-o data in absolut toate domeniile. Va puneti cu cine stie si cunoaste. Stie ce mai?. ,… Dupa cum realizati eclipsaeaza prin emanatiile domniei sale . Ma face sa cred si ca ziarul ar falimenta, fara mult citite, articolele domnului de la marele partid liberal,…

Trident 24 februarie 2018 at 7:40

Voi a-ți auzit de trio LLL( Lascu-Lazăr- Laura) care se rotește la conducerea parchetului din vremuri imemorabile , ne amăgesc și ne prostec !?

marius 25 februarie 2018 at 15:02

Alin Baba și cei 40 de coriști interpretează,24 de ore din 24 și 365 de zile din 365, melodia ,, Mereu alături de tine,,
PS. Domnul Or-ban este ban al Craiovei sau monedă de schimb cu valoare simbolică?
PS1. În PNL, purtătorii de cuvânt sunt aleși în funcție de talie, greutate și anvergura apropiaților sau a rudelor?

Comentariile sunt oprite