Rămâi conectat

Politică Administrație

Lider PNL Alba: Tudorel Toader a executat politic un ordin al lui Dragnea și Tăriceanu. S-a compromis

Dragoş Suciu

Publicat

în

Liderul PNL Florin Roman a declarat, joi seara, referitor la propunerea de revocare a șefei DNA, că ministrul Justiției, Tudorel Toader, a executat politic un ordin al lui Liviu Dragnea și al lui Călin Popescu Tăriceanu, compromițându-se astfel total din punct de vedere profesional.

”Tudorel Toader a executat politic un ordin al lui Dragnea și al lui Tăriceanu. S-a compromis total din punct de vedere profesional și era inspirat dacă își dădea demisia odată cu anunțul de execuție politică pe care l-a făcut”, a spus deputatul de Alba Florin Roman, contactat de ziarulunirea.ro.

Liderul PNL a adăugat că Justiția este ”zguduită puternic din temelii” și, întrebat fiind dacă crede că vor izbucni proteste după această decizie, a răspuns afirmativ.

”Cu siguranță vor fi și proteste și mie îmi e greu să cred că românii vor accepta ca un stat de drept construit cu atâta trudă să fie făcut praf de niște oameni cu mari, mari probleme (…) Să ne uităm de unde vin atacurile acestea, de la niște penali care au devalizat bugetul României și care au furat bani din buzunarul românilor”, a spus Florin Roman.

De asemenea, întrebat de posibila revocare a șefei DNA, Roman a răspuns: ”Doamna Kovesi din punctul meu de vedere nu e problema acestei decizii. Problema e că niște penali încearcă să-și spele dosarele penale. Aici nu discutăm de Kovesi, discutăm de niște penali care vor să dinamiteze Justiția din România și statul de drept”.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a propus revocarea procurorului şef Codruţa Kovesi, după ce a prezentat un raport privind activitatea managerială de la DNA.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire

Bogdan Ilea

Publicat

în

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire Cei aproximativ 300 de elevi care învață la școala din Șugag urmează să beneficieze de condiții de reabilitare după ce primăria a lansat în SEAP proiectul „Reabilitare moderată a clădirilor publice – Clădirea Școlii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea