Rămâi conectat

Actualitate

Licitaţii privind serviciile de publicitate şi audit, lansate în cadrul proiectului gropilor de gunoi ecologice din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Județean Alba anunță lansarea procedurilor de achiziție publică pentru serviciile de publicitate și serviciile de audit din cadrul Proiectului ”Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Alba”, Proiect cofinanţat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

Este vorba despre contractul “Servicii de publicitate și campanie de informare și conștientizare pentru proiectul Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Alba” cu o valoare estimată de 1.453.449 lei + TVA și contractul ”Auditul anual al proiectului Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Alba” cu o valoare estimată de 236.934 lei + TVA.

Contractul de achiziție al serviciilor de publicitate constă în elaborarea strategiei de informare și conştientizare privind avantajele implementării sistemului de management integrat al deșeurilor în judetul Alba, derularea campaniei de informare și conștientizare publică și asigurarea publicității obligatorii și a vizibilității proiectului. Contractul de achiziție al serviciilor de audit constă în verificarea cheltuielilor efectuate în cadrul Proiectuluiși a sumelor solicitate spre rambursare, în vederea certificării realității, legalității și eligibilității acestora, conform contractului de finanțare.

Lansarea licitațiilor urmează unei perioade de analiza a situatiei existente, în cadrul căreia experții Unității de Implementare a Proiectului (UIP), împreună cu experții companiei care asigură asistența tehnică a proiectului, au avut întâlniri specifice cu reprezentanții unităților administrativ teritoriale din judet. În cadrul întâlnirilor s-a prezentat stadiul Proiectului și au fost culese informații privind situația actuală a serviciului de salubrizare, precum și informații privind proiectele de deșeuri implementate deja în județ, pentru a găsi cea mai bună soluție de implementare a sistemului de mangement integrat al proiectului care să ia în considerate atât Studiul de fezabilitate aprobat, cât și realitățile efective din teren.

Investițiile Proiectului Sistem de management integrat al deseurilor in judetul Alba presupun realizarea unui Centru de Management Integrat al Deşeurilor amplasat în Galda de Jos (statie de sortare, statie de tratare mecano-biologica si depozit), a două staţii de transfer în Blaj şi Tărtăria,  închiderea a şapte depozite urbane neconforme – Alba Iulia, Aiud, Blaj, Abrud, Cîmpeni, Cugir şi Ocna Mureş, precum şi achiziţionarea de echipamente pentru colectarea separată a deşeurilor şi unităţi de compostare individuală. Valoarea totală a Proiectului este de 212.015.115 lei + TVA, din care valoarea eligibilă conform POS Mediu este de 188.313.589 lei + TVA.

Dorin ŢIMONEA, Responsabil Relaţii Publice Unitatea de Implementare a Proiectului


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara

Unirea Ziarul

Publicat

în

Fenomenele El Nino și La Nina fac prăpăd în România și în Europa: vreme extremă cum NU s-a mai văzut de multă timp primăvara Variațiile termice și climatice devin din ce în ce mai extreme, iar în mai multe regiuni europene pătrund valuri de căldură și valuri de frig polar. Încălzirea globală și efectele meteorologice […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea