Liberalul Traian Cornea: Sunt un om de cuvânt, care a demonstrat că poate să realizeze ceva pentru comunitate!

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

corneaSebeș este orașul în care m-am născut și am trăit, Alba e județul în care am evoluat și m-am format ca om, iar apoi am ajuns să dezvolt o afacere, prin munca proprie, formându-mi o echipă. România este țara care mi-a oferit resursele ei naturale, dar și destule motive pentru a rămâne acasă, de a nu lua calea străinătății, deși am avut nenumărate ocazii. Fac parte din generația care dacă își dorește să realizeze ceva și face totul pentru ca visul său să devină realitate. Nu în ultimul rând, respect cuvântul, dar și omul!

Sunt Traian Cornea, un om de cuvânt, care a dovedit că prin muncă și perseverență, cu respect și răbdare, se poate realiza ceva atât pentru comunitate, cât și pentru cei ce vin în această frumoasă zonă a României.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Îmi doresc să duc în Parlamentul României, alături de PNL, maniera mea de a face ceea ce spun, o manieră deja demonstrată! Îmi doresc să propun și apoi să implementez proiecte cu aplicabilitate națională. Aș vrea ca în calitate de parlamentar PNL, să fac tot ce îmi stă în putere pentru ca viața sebeșenilor și a românilor să fie aceea pe care o merită: o viață la standarde europene! Am experiență în mediul privat și știu că rezultatele apar în urma eforturilor susținute. Știu că alături de pasiune, perseverență și dorința de a învinge, imposibilul devine posibil. Au trecut 26 de ani, timp în care se putea face mult mai mult. Sunt ani în care România a pierdut mult…În 26 de ani, cu potențialul din anul 1990, acum ar fi trebuit să fim un exemplu pentru alte state și atunci viața românilor ar fi fost, cu siguranță, cel puțin la nivelul la care o trăiesc în alte țări. Fac parte din generația care preferă ca faptele să spună mult mai mult decât  promisiunile!

Timpul trece și românii sunt tot mai puțini… Natalitatea trebuie susținută, iar unul dintre proiectele mele are ca obiect susținerea ei prin programe adresate atât mamelor, cât mai ales copiilor; nu în ultimul rând proiectul vizează creșterea salarizării, astfel încât să ne apropiem tot mai mult de nivelul țărilor europene. Educația din ultimii 26 de ani s-a tot transformat și a transformat copiii și tinerii care au studiat în acest timp. Un proiect al meu are în atenție tinerii. Susțin dezvoltarea școlilor de meserii existente și reînființarea celor ce au funcționat cândva, punându-se accent pe formarea tinerilor în meserii de care piața muncii are nevoie. Sistemul sanitar din țara noastră are destui medici tineri, buni profesioniști și asistente cu experiență; îmi doresc să reușesc, în cadrul unui proiect bine pus la punct, ca personalul medical să fie motivat financiar astfel încât să nu mai plece din țară. Turismul, prin ceea ce încă se păstrează în multe zone din județ, poate aduce mai mulți vizitatori. Condiția esențială este să oferim infrastructură, dar și servicii de calitate – prin personal calificat în acele școli de meserii despre care am vorbit anterior.

Un oraș, un județ, o țară – am suficiente motive pentru a intra într-o competiție internă pentru Parlamentul României – Camera Deputaților, o competiție din care îmi doresc să ies învingător, ca deputat PNL, având susținerea dumneavoastră!

Cu respect, Traian CORNEA 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

5 Comentarii

Gigel 1 septembrie 2016 at 9:48

Te trădează uitătura că ești pus pe fapte mari pentru cei care te promovează ca pe o slugă de încredere…cu deosebit respect !

Sebeseanul 1 septembrie 2016 at 11:06

Pnl Nu are o strategie de Schimbare la parlament vrea Sa mearga tot cu Olarica si Simedrica.Psd va castiga alegerile pe plan național detasat ca vine cu tineri in fata, asa ca acolo ti locul tinere pentru ca esti bun…..!!

Gogoman 1 septembrie 2016 at 20:03

Lasa-neeeee, lasa-neeeee! Cine esti tu ma baiatule? Ce-ai demonstrat tu la viata ta ca de gargara ne-am saturat ! Cu exprimarea si cu limba romana nu prea le ai. Ce sti tu sa faci inafara sa ingaimi niste franturi de idei care nici macar nu se leaga? Hai pa!

TH 1 septembrie 2016 at 20:32

UN SFAT: SCHIMBA FREZA…….

HADRYANUS BANCILOIUS 1 septembrie 2016 at 22:55

Pai te legi de kronokk ca polueaza? Da ce numa noi poluam? Svaithoivaru nu polueaza? Mai tare ca kronokk. Hai las-o cu poluarea ca-i o gluma ! Vrei sa te dam in judecata? Ca pa altii. Api umbli tu prin tribunale. Ca care zice ca poluam, poc! iinfacem proces la Trebunalu de Bucuresti. Ca sebesenii nu-l apara. Le pare bine ca nu-i dam si pa ei. Daca ne nervati dam tot Sebesu in proces ! Ca sa stie cine ii mai mare . mai puternic si are multi bani in Sebes! banii vorbesc ! dam si pentru alegeri. Ase ca taci si hai la sponsorii generosi. Ca daca nu poluezi inseamna ca nu ai bani si nu muncesti. Numai cine lucreaza, polueaza!

Comentariile sunt oprite