Rămâi conectat

Curier Județean

Liberalul Liviu Micu – reprezentantul Consiliului Local Cugir în AGA la Apa CTTA Alba SA

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prin hotărâre a Consiliului Local, liberalul Liviu Micu, gestionar la una din magaziile Fabricii de Arme Cugir, a fost desemnat reprezentantul oraşului Cugir în Adunarea Generală a Acţionarilor de la SC Apa CTTA Alba SA.  El îi succede în această funcţie lui Ferenc Precup, un alt PNL-ist care a deţinut acest mandat din anul 2009 până în prezent.

Obiectul contractului constă în îndeplinirea de către mandatar a unor atribuţii ce decurg din calitatea de acţionar al oraşului Cugir în AGA la SC Apa CTTA Alba SA. Obligaţii care înseamnă, realizarea politicii de investiţii şi strategie de marketing, desemnarea noului consiliu de administraţie, stabilirea bugetului de venituri şi cheltuieli, fixarea indemnizaţiei administratorilor etc.

Faţă de aceste responsabilităţi, noul agaman de la societatea judeţeană de apă va avea şi o indemnizaţie pe măsură, adică 10% din salariul directorului general, care nu este chiar aşa de puţin. (C. P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

24 februarie: Dragobetele – ziua tradiţională a iubirii la români

Ziarul Unirea

Publicat

în

24 februarie: Dragobetele – ziua tradiţională a iubirii la români Dragobetele, sărbătoare populară autohtonă, specifică îndeosebi zonei de sud a țării (Oltenia, Muntenia și parțial Dobrogea) are dată fixă de celebrare în fiecare localitate, dar variabilă de la o regiune la alta, fie la 24 sau 28 februarie, fie la 1 sau 25 martie. Tot […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea