Rămâi conectat

Curier Județean

Liberalul Liviu Micu – reprezentantul Consiliului Local Cugir în AGA la Apa CTTA Alba SA

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prin hotărâre a Consiliului Local, liberalul Liviu Micu, gestionar la una din magaziile Fabricii de Arme Cugir, a fost desemnat reprezentantul oraşului Cugir în Adunarea Generală a Acţionarilor de la SC Apa CTTA Alba SA.  El îi succede în această funcţie lui Ferenc Precup, un alt PNL-ist care a deţinut acest mandat din anul 2009 până în prezent.

Obiectul contractului constă în îndeplinirea de către mandatar a unor atribuţii ce decurg din calitatea de acţionar al oraşului Cugir în AGA la SC Apa CTTA Alba SA. Obligaţii care înseamnă, realizarea politicii de investiţii şi strategie de marketing, desemnarea noului consiliu de administraţie, stabilirea bugetului de venituri şi cheltuieli, fixarea indemnizaţiei administratorilor etc.

Faţă de aceste responsabilităţi, noul agaman de la societatea judeţeană de apă va avea şi o indemnizaţie pe măsură, adică 10% din salariul directorului general, care nu este chiar aşa de puţin. (C. P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea