Rămâi conectat

Curier Județean

Lemn confiscat și sancțiuni pentru doi transportatori surprinși în ilegalitate, de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 5 februarie a.c., ora 15.50, poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au oprit pentru control pe Drumul Naţional 74, în satul Șard, o autoutilitară condusă de B.S., de 29 de ani, din localitatea Sântimbru, care transporta cantitatea de 3,00 m.c. lemn de foc de esență fag si plop tremurător, având aviz de însoțire secundar eliberat in data de 05.02.2018, ora 10.48, valabil pana la ora 19.55, pe care era specificata cantitatea de 3.50 mc lemn de foc.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au aflat faptul ca B.S. a mai fost oprit, pentru control și la ora 11.15, pe Drumul Naţional 74 la intersecția cu DJ107H din localitatea Șard, tot de către poliţişti din cadrul Secției 1 Politie Rurala Galda de Jos.

S-a constat, astfel, ca tânărul transporta, la ora 15.50, o altă încărcătură de material lemnos in baza aceluiași aviz menționat mai sus.

Față de numitul B.S. a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amenda de 5000 lei conform art. 19, alin. 1, lit. i din Legea 171/2010, iar în baza aceluiași articol a fost confiscată cantitatea de 3,00 m.c. lemn, în valoare de 405 lei, care a fost predată în custodia Ocolului Silvic Iezerul Trascău.

În aceeași zi, la ora 16.00, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Sălciua au oprit pentru control pe raza loc. Sartăș, o autoutilitară condusă de B.C., de 21 de ani, din oraşul Baia de Arieş, jud. Alba, care transporta cantitatea de 2.0 mc material lemnos, esență foioase, specia carpen, fără a avea asupra sa documente legale de însoțire.

Față de acesta s-a luat măsura sancționării contravenționale conform Legii 171/2010, iar cantitatea de 2,0 mc materialul lemnos în valoare de 328 lei a fost confiscată și dată în custodia Ocolului Silvic Valea Arieșului Cîmpeni.

FOTO: arhiva

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea