Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Leapşa cu cărţi a înlocuit Ice Bucket Challenge, pe Facebook. În Alba s-a dat startul!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Campania leapșa cu cărți, care a înlocuit Ice Bucket Challenge presupune enumerarea celor mai bune 10 cărți care și-au pus amprenta asupra personalității unei persoane.

cartiLa prima vedere pare o provocare mult mai ușor de realizat, deoarece participanții nu au nevoie de o altă persoană care să-i filmeze și nici de pregătire psihică sau determinare, așa cum a fost cazul precedentei, la care participanții trebuiau să-și toarne o găleată cu apă și gheață în cap.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cu toate acestea, leapșa cu cărți poate fi, pentru unii imposibil de realizat. După ce fac topul, participanții dau leapșa mai departe altor prieteni din lista de Facebook.

Printre primii care au răspuns provocării se află și tineri din Alba Iulia care au reprezentat interesele studenților, respectiv ale elevilor.  Este vorba de Mihai Dragoș, fostul președinte al Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din Romania (ANOSR) care a provocat la rândul său foști absolvenți ai Colegiului Național ”HCC” din Alba Iulia și chiar un profesor de limba engleză. O altă persoană care a răspuns provocării este Andrei Popa, fostul președinte al Consiliului Județean al Elevilor Alba.

Tu ce cărți ai citit?


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024: Milioane de români vor primi mai mulți bani. Măsura inclusă în PNRR care va crește conturile din Pilonul II

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024: Milioane de români vor primi mai mulți bani. Măsura inclusă în PNRR care va crește conturile din Pilonul II Pilonul II, beneficiează de la începutul lunii martie, de o măsură inclusă în Planul Național de Redresare și Reziliență și reglementată de Uniunea Europeană. Este vorba desre o majorare semificativă a fondurilor în conturile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea