Rămâi conectat

Ştirea zilei

Lacul din Sebeș, situat chiar lângă sediul Poliției, a devenit focar de infecție pentru locuitori

Bogdan Presecan

Publicat

în

Mai mulți locuitori ai municipiului Sebeș ne-au sesizat faptul că lacul din centrul orașului, situat chiar lângă sediul Poliției, odată un loc frumos în care locuitorii se puteau relaxa în timpul liber, a devenit  un loc mizerabil, o rușine pentru Sebeș.

Parcă tema centurii ocolitoare a fost singura preocupare a administrației locale în ultimii ani, care a lăsat în grija naturii acest lac, pe care doar în urmă cu câțiva ani locuitorii orașului se plimbau cu barca sau se puteau răcori în zilele caniculare.

Este greu de înțeles cum a devenit acest loc un coș de gunoi sub privirile nepăsătoare ale celor aleși și plătiți să administreze orașul, să îl păstreze curat și să îl modernizeze.

“ Este un lac…lângă Poliția din Sebeș… A fost atât de frumos locul acela acum cativa ani…acum este numai mizerie si apă murdară. Nu se mai ocupă nimeni de el. Când eram mici ne duceau parinții acolo să ne dăm cu barca. Este un parc foarte frumos lânga el, însa lacul acela strica tot”, ne-a declarat un cetățean din Sebeș, dezamăgit de paragina în care a ajuns acest loc.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea