Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

La sfârșit de săptămână, polițiștii rutieri din Alba au făcut prăpăd printre vitezomani: amenzi de 129.000 de lei și zeci de permise reținute

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

amenzi circulatieÎn perioada 29-31 august 2013, polițiștii din Alba au acţionat în cadrul unei ample acţiuni de prevenire a accidentelor rutiere grave, produse, în special pe fondul nerespectării prevederilor legale privind viteza de deplasare pe drumurile publice .

Poliţiştii din structurile de la rutieră  au fost sprijiniţi de poliţişti de ordine publică şi au folosit toate cele 16 aparate radar din dotarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, care au fost amplasate în cascadă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pe parcursul celor 3 zile au acţionat în trafic 100 de poliţişti care au constatat 809 de abateri contravenţionale pentru sancţionarea cărora au aplicat amenzi în valoare 129.600 lei.

Din totalul sancţiunilor aplicate, 511 au fost aplicate conducătorilor auto care au depăşit regimul legal de viteză. De asemenea au fost constatate 7 infracțiuni rutiere, au fost reţinute 13 permise de conducere şi retrase 17 certificate de înmatriculare.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă:

”Respectaţi regimul legal de viteză, întrucât viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile meteo, de drum sau trafic, reprezintă principalul factor generator al accidentelor rutiere în România”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită! Inițiatorii legii mirosurilor au explicat cum pot fi trași la răspundere cei care stau la bloc, în cazul în care ceilalți locatari se plâng de mirosul de mâncare gătită. Legea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea