La IPJ ALBA, 343 de candidați au depus cereri pentru participarea la admiterea la școlile de poliție, SESIUNEA IANUARIE 2017

Ieri, 5 decembrie, a fost ultima zi în care cei interesaţi au putut depune  cereri la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, în vederea participării la concursul de admitere la şcolile de agenţi de poliţie,   sesiunea ianuarie 2018.

În perioada 13 – 21 ianuarie 2018, instituţiile de învăţământ postliceal ale M.A.I. vor organiza concurs de admitere pentru o nouă promoție de elevi. Durata studiilor, de această dată, este de 1 an.

ELIT

Pentru o carieră în Poliție, tinerii interesaţi vor candida pe 1.300 de locuri (dintre care 16 locuri speciale pentru rromi și 10 pentru minorități) la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și  pe 300 de locuri (dintre care 6 sunt locuri speciale pentru rromi și 3 pentru minorități), la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca. De asemenea, au putut opta şi pentru unul dintre cele 280 de locuri de agenţi de poliţie de frontieră (dintre care 5 locuri speciale pentru rromi și 3 pentru minorități) de la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram  Iancu” din Oradea.

Locurile la instituţiile de învăţământ postliceale ale M.A.I. sunt comune pentru femei şi bărbaţi, în sesiunea ianuarie 2018.

Mihail David - 2020

Ieri, 5 decembrie, a fost ultima zi de înscriere, pentru participarea la concursul de admitere la aceste instituţii de învăţământ.

Ce interesaţi au depus dosarele de concurs la sediul inspectoratelor de poliție județene sau la Poliția Capitalei, în funcție de reședința sau domiciliul fiecăruia.

În judeţul Alba, la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, au depus cereri, în vederea participării la concursul de admitere pe unul dintre locurile şcolilor de agenţi de poliţie, 343 de tineri.

 Dintre aceştia, 145 au optat pentru Şcoala de Aghenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj Napoca,  188 pentru Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, iar 10 pentru Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram  Iancu” din Oradea.

În perioada imediat următoare, candidaţii vor participa la testarea psihologică, examinarea medicală şi la proba de verificare a aptitudinilor fizice.

Unitățile de învățământ postliceal ale IGPR vor organiza și desfășura proba de verificare a cunoștințelor în data de 20.01.2018.

Proba de verificare a cunoștințelor va consta într-un test scris la disciplinele limba română și limba străină (limba engleză sau limba franceză, potrivit opțiunii la înscriere).

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...