Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

La cules de flori din jardinierele municipiului – albaiulian surprins în timp ce rupea lalele pe strada Cloșca

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O patrulă a poliţiei locale, l-a surprins în flagrant, în miezul zilei, pe M.I. în vârstă de 46 ani, fără ocupaţie, cu domiciliul în Alba Iulia, în timp ce rupea lalele din jardinierele montate la intersecţia străzilor Cloşca cu B-dul Horea.

Bărbatul, care apucase să culeagă 24 de flori, a fost condus la sediul poliţiei locale pentru a fi identificat şi sancţionat. Menţionăm faptul că, asupra lui  au fost găsite un număr de 24 fire de lalele.

În fiecare primăvară avem aceleaşi probleme. Este un fenomen constant, de foarte mulţi ani, iar poliţia locală încearcă să descurajeze acest fenomen prin intensificarea patrulărilor. Astfel, facem un apel şi la cetăţenii municipiului, pentru a ne sesiza astfel de fapte la numerele de telefon: 0258-819096 sau 0258-989”, a declarat Ioan Vodă, șeful Poliţiei Locale Alba Iulia.

Acesta a reamintit că distrugerea spaţiilor verzi şi a meterialului dendrofloricol se sancţionează cu amendă cuprinsă între 100 – 500 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevii militari, alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial, din județul Alba: Distincții și pachete cadou, oferite de Ziua Veteranilor de Război Elevi și reprezentanți ai Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” și ai Centrului Militar Județean Alba i-au vizitat astăzi pe veterani ai celui de-al Doilea Război Mondial din județul Alba. Vizitele s-au înscris […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea