Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

La Cugir, au crescut tarifele pentru serviciul de salubrizare. Vezi cât va costa în plus gunoiul!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În baza Raportului de specialitate întocmit de Biroul Administrarea Domeniului Public şi Privat din cadrul Serviciului Comunitar Local de Utilităţi Publice al Oraşului Cugir și a proiectului de hotărâre inițiat de primarul Adrian Teban, legislativul de la poalele Drăganei a luat în dezbatere și a aprobat propunerea de modificare, începând cu data de 1 noiembrie 2015, a tarifului pentru serviciul de salubrizare.

pubeleÎn consecință, tariful a crescut de la 65,45 lei/mc (inclusiv TVA) la 74,46 lei/mc (inclusiv TVA), respectiv 8,94 lei/persoană pe lună, ceea ce reprezintă o creștere de 13,88%.

Hotărârea a fost luată ca urmare a unei adrese primate din partea firmei locale de salubrizare G&E INVEST S.R.L prin care societatea menționată a solicitat majorarea prețului la gunoi ținând seama de noua creștere a tarifului de depozitare la halda ecologică Cristian-județul Sibiu.

Potrivit adresei G&E INVEST S.R.L. conducerea haldei din Cristian a crescut tariful de depozitare de la 55 lei/tonă la 60,79 lei/tonă.

Firma cugireană de salubrizare și-a motivat demersul având în vedere că pe ultimele luni s-a constatat o creștere a cheltuielilor (doar cu depozitarea) cu 33% în august, 50% în septembrie și o estimare pentru luna octombrie de 50%, calculul fiind de 600 tone deșeuri depozitate lunar.

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Imobilul școlii din localitatea Henig se transformă în capelă și centru de cateheză: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Imobilul școlii din localitatea Henig se transformă în capelă și centru de cateheză: Licitația de peste 1 milion de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Berghin a scos la licitație pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice schimbarea imobilului școlii din localitatea Henig în capelă și centru de cateheză. Licitația are o valoare de peste 1,1 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea