Rămâi conectat

Actualitate

La Casa de Cultură a Sindicatelor în 25 mai: Peste 15 firme pun la dispoziţie peste 170 de locuri de muncă

Dragoş Suciu

Publicat

în

În 25 mai cu începere de la ora 9.00 la Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia va avea loc Târgul Locurilor. Acest târg face parte din proiectul monitorizarea inserţiei socio-profesionale pe piaţa muncii a absolvenţilor din învăţământul profesional şi tehnic (MISS). Obiectivul general al acestui proiect este creşterea ocupabilităţii persoanelor aflate în perioada de educaţie şi formare profesională iniţială şi îmbunătăţirea inserţiei acestora pe piaţa muncii. 

Totodată proiectul urmăreşte monitorizarea inserţiei tinerilor absolvenţi din învăţământul profesional şi tehnic pe piaţa muncii şi creşterea gradului de informare. Proiectul a început în 20 aprilie la Botoşani, a urmat la Satu Mare şi în Piatra Neamţ, iar acum urmează să se desfăşoare la Alba Iulia, Iaşi si Galaţi. În cele 6 judeţe grupul ţintă este format din 9.000 de absolvenţi din învăţământul profesional si tehnic.

Pentru târgul de la Alba Iulia şi-au manifestat interesul de a participa minim 15 firme care pun la dispoziţie peste 170 locuri de muncă.  Printre firmele care vor fi prezente amintim: Somaco Structuri Prefabricate, Usitech, Euroins Romania Asigurare – Reasigurare, Agras, Dialuk Construct, Record SRL, iar printre joburile puse la dispoziţie de operatorii economici găsim confecţioneri încălţăminte, cusători calificaţi, motostivuitori, instalatori sisteme de securitate, maistru mentenanţă, agenţi de vânzări, conducători auto, lucrători comerciali retail. La târg sunt aşteptate toate persoanele aflate în  căutarea unui loc de muncă, nu doar proaspăt absolvenţii. 

Proiectul este implementat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi în colaborare cu ISJ Alba cu sprijinul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Munca Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea