Rămâi conectat

Sport

La Campionatele Naționale Under 18, recorduri personale pentru atleții George Cozma (Aiud) și Albert Zaharia (Alba Iulia)

Dan HENEGAR

Publicat

în

De curând, la București, s-a disputat etapa finală a Campionatului Național de atletism Under 18, competiție în cadrul căreia sportivii din Alba au reușit recorduri personale.

Astfel, în proba de 800 de metri, David George Cozma (ACS Atletich Aiud/ CSM Unirea Alba Iulia) s-a clasat pe poziția a 9-a, cu timpul 2:02.97 (PB). Elevul antrenoarei Ioana Bozdog a concurat și în proba de 1500 de metri, terminată pe locul 8 (rezultatul 4:20.21).

Urmează, la Bacău, în weekend, Campionatul Național Under 16, cu Bianca Valc (ACS Atletich Aiud/ CSM Unirea Alba Iulia) în proba de 800 metri.

Și albaiulianul Albert Mario Zaharia a reușit un record personal, în cursa de 3000 metri, cu timpul 9:23.70. Pregătit de antrenoarea Mihaela Vlas (foto), tânărul sportiv și-a îmbunătățit considerabil timpul (în luna ianuarie având 9:39), aflându-se în progres din punct de vedere al performanțelor.

De asemenea, Alexandra Maria Hudea (dublă legitimare CSȘ Mediaș/ AC “Mica Romă” Blaj) a devenit campioană în probele feminine de 1500 de metri și 3000 metri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Experimentatul apărător Ionuț Balaur, la CSM Unirea Alba Iulia, a patra achiziție a „alb-negrilor”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Experimentatul apărător Ionuț Balaur (36 de ani) a semnat cu divizionara terță CSM Unirea Alba Iulia, care a anunțat al 4-lea transfer din această perioadă, după Blănaru (36 ani), A. Voinea (31 ani) și Jorza (24 de ani) Balaur este al treilea jucător care a lucrat în trecut cu antrenorul Alexandru Pelici și care acceptă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea