Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

La Boltă Alba Iulia, eliminată din grupe la Campionatul Național de minifotbal

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Echipa La Boltă Alba Iulia a fost singura reprezentantă a județului Alba la Campionatul Național de minifotbal de la Bistrița, competiție de anvergură care i-a avut la festivitatea de deschidere pe internaționalii Gabi Balint și Lucian Sânmărtean.

Formația din Cetatea Marii Uniri, susținută financiar de Cătălin Buzdea, a obținut dreptul să participe la acest nivel, care a reunit cele mai bune 32 de echipe de minifotbal din țară, în urma turneului ce a avut loc la Hunedoara (au mai participat Atletic Joga Bonito Alba Iulia și Viitorul Cîmpu Gobli Alba Iulia).

Dacă în urmă cu 7 ani, tot la Bistrița, La Boltă a cucerit Cupa României la minifotbal, primul trofeu din județ, în acest an echipa a fost eliminată din faza grupelor. Rezultatele înregistrate în grupa D au fost 0-2 cu Premier Iași, 1-5 cu Glissando Timișoara și 1-5 cu Reggio Liriada Brașov.

Lotul La Boltă Alba Iulia a fost compus, conform informațiilor de pe site-ul Federației Române de Minifotbal, din Raul Buligă, Călin Cristea, Marius Cristea, Marcel Domșa, Valentin Drăgan, Răzvan Fetița, Marcel Găldean, Marian Găldean, Nicolae Găldean, Ionuț Grozav, Claudiu Haiduc, Panfil Hîrceagă, Adrian Lăcătuș, Alexandru Lăcătuș, Mihai Lascu, Octavian Pojar, Andrei Trifa, Ioan-Adrian Voicu, parte dintre aceștia componenți ai divizionarelor terțe din județ (CSM Unirea Alba Iulia, Metalurgistul Cugir  sau Industria Galda de Jos), dar și de la formații din Liga 4 (Voința Stremț, Inter Unirea, Performanța Ighiu, Viitorul Vama Seacă).

Săptămâna viitoare, dar la Sibiu, se dispută Cupa României la minifotbal, în perioada 7-9 iulie, turneu la care sunt înscrise 8 formații din Alba Iulia: All For Team Alba Iulia, MG Alba Iulia, Viitorul Cîmpu Goblii, Deas Sasu Construct Alba Iulia, BVB Alba Iulia, Atletic Joga Bonito Alba Iulia, Lin&Ema Alba Iulia, Dinamo Alba Iulia.

Foto: Federatia Romana de Minifotbal


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”! Într-o semifinală a Campionatului Național Under 19, CSC Șelimbăr – CSM Unirea Alba Iulia, scor 2-2 (1-2), vizitatorii au deschis scorul prin R. Nistor (8), gazdele egalând în minutul 25. Pandor i-a readus în avantaj pe albaiulieni prin reușita din minutul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea