Rămâi conectat

Curier Județean

La bătrâneţe, infractor! Un bărbat de 60 de ani, din Aiud, reţinut de poliţişti pentru furt şi distrugere de bunuri

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Aiud au reţinut  un bărbat de 60 de ani, care a fost depistat, în flagrant delict, imediat după ce a sustras ţigări, produse alimentare şi băutură, dintr-un chioşc în care a pătruns prin efracţie.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul ar fi comis şi 4 infracțiuni de distrugere precum şi un alt furt, toate semnalate poliţiei în perioada 19 – 30 august a.c.

În dimineaţa zilei de 30 august 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din Aiud, în timp ce acţionau pe strada Tribun Tudoran din municipiu, l-au depistat pe un bărbat de 60 de ani, din Aiud, care avea asupra sa mai multe bunuri ce s-au dovedit a fi sustrase.

Se pare că, în noaptea de 29/30 august, bărbatul ar fi pătruns, prin efracţie, într-un chioşc de pe strada Cuza Vodă din Aiud şi ar fi sustras ţigări, băutură şi produse alimentare, în valoare totală de 1.240 lei.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul mai este bănuit şi de comiterea altor fapte de natură penală, sesizate poliţiei în perioada 19 – 30 august.

Astfel, din investigaţii a rezultat că, în zilele de 19, 21 28 şi 29 august bărbatul ar fi aruncat cu diverse obiecte în geamurile unor imobile din municipiul Aiud, distrugându-le, iar în după amiaza zilei de 25 august ar fi pătruns prin efracţie în anexa unei societăţi comerciale şi ar fi sustras diverse bunuri, în valoare de 50 de lei.

Poliţiştii au luat, faţă de bărbat, măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de distrugere şi furt calificat, urmând ca în cursul zilei de azi, 31 august, să-l prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pompierii intervin la Alba Iulia, pe Calea Moților, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție Joi, 25 aprilie, pompierii din Alba Iulia, intervin pe Calea Moților, în jurul orei 11:30, pentru îndepărtarea unor elemente de construcție. Potrivit IPJ Alba, detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru îndepărtarea unor elemente de construcție în mun. Alba Iulia, Calea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea