Rămâi conectat

Ştirea zilei

Județul ALBA: Peste 20% dintre cei testați COVID, în ultimele 24 de ore, au fost declarați infectați. Ponderea pacienților nevaccinați internați este IMENSĂ

Ziarul Unirea

Publicat

în

Județul ALBA: Peste 20% dintre cei testați COVID, în ultimele 24 de ore, au fost declarați infectați. Ponderea pacienților nevaccinați internați este IMENSĂ

La nivelul județului Alba, sâmbătă, 16 octombrie, s-au înregistrat 281 de cazuri noi de infectare cu Sars-Cov-2 potrivit datelor transmise de DSP Alba.

Vineri, în Alba au fost prelucrate în total 1398 de teste, 936 PCR (503 la DSP si 433 la SJU) și 462 de teste rapide. Numărul total de teste efectuate până în prezent în județ a ajuns la 304020, mai exact, 270630 de teste PCR și 33390 de teste rapide. Astfel potrivit calculelor efecuate în baza informațiilor transmise de DSP ALBA rata de pozitivare este de 20,1 % din totalul testelor efectuate.

Ponderea pacienților internați după infectarea cu COVID este IMENSĂ.

Astfel potrivit raportului:

La Spitalul Județean Alba la secția de boli infecțioase sunt internate 46 de persoane dintre care 40 nevaccinate, pe secția de terapie intensivă sunt internate 12 persoane și tot atâtea nevaccinate.

La Spitalul Municipal Aiud: sunt internate pe secția ATI sunt internate 23 de persoane și tot atâtea nevaccinate, pe secția internete sunt internate 27 dintre care 24 nevaccinate, iar pe secția de psihiatrie 3 dintre care tot atâtea nevaccintate.

-Spitalul Municipal Blaj pe secțiile de ATI, terapie intensivă și infecțioase sunt internate 42 de persoane dintre care 32 nevaccinate.

-Spitalul Municipal Sebeș pe secția de pediatrie și boli infecțioase sunt internate 32 de persoane dintre care 28 nevaccinate.

-Spitalul din Cugir pe secția de boli infecțioase sunt internate 52 de persoane dintre care 38 nevaccinate.

-Spitalul din Abrud pe secția interne sunt internate 36 de persoane dintre care 33 sunt nevaccinate.

-Spitalul din Câmpeni sunt internate pe secția de interne 47 de persoane dintre care 44 nevaccinate.

-Spitalul Pneumoftiziologie din Aiud sunt internate 44 de persoane dintre care 38 nevaccinate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea