Rămâi conectat

Ştirea zilei

Jos pălăria! Un albaiulian a predat polițiștilor un portmoneu cu peste 1.700 de lei, găsit pe stradă

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

O nouă dovadă de spirit civic în Alba Iulia! În această dimineață, la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba s-a prezentat un cetăţean de cca. 50 de ani, din Alba Iulia, care a predat un portmoneu găsit pe stradă, în care era suma de 1.732 lei, carduri bancare şi documente de legitimare.

Poliţiştii au identificat-o cu operativitate pe femeia de 40 de ani, din municipiu, care se pare că a pierdut portmoneul, din neatenţie, în momentul în care a coborât dintr-un autoturism. Banii şi bunurile pierdute i-au fost restituite femeii iar polițiștii au sfătuit-o ca pe viitor să fie mai atentă.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba adresează mulţumiri şi felicitări domnului care a dat dovadă de spirit civic şi apreciază că gestul său este un exemplu de urmat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

BEJ Alba a respins ca INADMISIBILĂ o contestație de invalidare a mandatului de primar a lui Silviu Ponoran. Competența aparține exclusiv instanței

Nicolae Valentin

Publicat

în

BEJ Alba a respins ca INADMISIBILĂ o contestație de invalidare a mandatului de primar a lui Silviu Ponoran. Competența aparține exclusiv instanței Biroul Electoral de Circumscripție Județeană Alba a respins ca inadmisibilă contestația formulată de PSD Alba de invalidare a mandatului primarului Silviu Ponoran, reales la Zlatna. Prin contestația formulată, PSD Alba a invocat faptul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea