Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

JOI: Şedinţă ordinară la Consiliul Local Sebeş.Prelungirea contractelor pentru chiriaşii ANL, înfiinţarea unor posturi de medici şi asistenţi medicali.ORDINEA DE ZI

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierii locali ai municipiului Sebeş se vor întruni, joi, 27 noiembrie 2014, începând cu ora 14.00, în şedinţă ordinară  pentru a dezbate şi a aproba, sau nu,  21 de proiecte de hotărâre ale administraţiei.

Între acestea se regăsesc radierea din inventarul municipiului Sebeş a unor suprafeţe de teren expropriate pentru realizarea lucrărilor de utilitate publică „Reabilitarea liniei c.f. Braşov – Simeria componentă a coridorului IV paneuropean”,  aprobarea  prelungirii contractelor de închiriere pentru chiriaşii  din blocul ANL 53CD- cartier Lucian Blaga, înfiinţarea a 10 posturi de asistent medical şi a 2 posturi de medici în cadrul compartimentului Asistenţă medicală şcolară şi comunitară şi modificarea Statului de Funcţii al Serviciului  Public de Asistenţă Socială Sebeş şi  aprobarea unui număr de 75 de pomi de Crăciun din fondul forestier aflat în proprietatea publică a Municipiului Sebeş şi în administrarea  Ocolului Silvic Sebeş RA.

Vă prezentăm ordinea de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind  radierea  din inventarul Municipiului Sebeş , a unor suprafeţe de teren expropriate pentru realizarea lucrărilor de utilitate publică „Reabilitarea liniei c.f. Braşov – Simeria componentă a coridorului IV paneuropean ..”
  2. Proiect de hotărâre privind deplasarea  unei delegaţii , care să reprezinte Municipiul Sebeş în Budingen , Germania , în perioada 04 – 08 decembrie 2014. 
  3. Proiect de hotărâre cu privire la reactualizarea Listei obiectivelor de investiţii pe anul 2014 cu finanţare de la bugetul local – Anexa 3 la buget, aprobată prin H.C.L. nr. 227/2014.
  4. Proiect de hotărâre privind instituirea taxei speciale pentru utilizatorii beneficiari de serviciile de salubritate care nu au încheiat contract cu operatorul de salubritate pe raza Municipiului Sebeş  şi a localităţilor aparţinătoare. 
  5. Proiect de hotărâre  cu privire la modificarea Devizului general actualizat al obiectivului de investiţii Extindere încălzire centrală clădire şcoala cu clasele  I-VIII „Silviu Cărpinişianu” Sebeş.
  6. Proiect de hotărâre privind cesiunea contractului de închiriere nr. 8013/04.04.2002, locatar Cotîrlea Nicolae în beneficiul  d-lui Budrală Ovidiu Nicolae.
  7. Proiect de hotărâre privind modificarea caracteristicilor imobilului „Alei şi spaţii verzi – M. Kogălniceanu „ înregistrat în domeniul public al Municipiului Sebeş administrat de către SPAP.
  8. Proiect de hotărâre  privind  aprobarea  prelungirii contractelor de închiriere pentru chiriaşii  din blocul ANL 53CD- cartier  Lucian Blaga.
  9. Proiect de hotărâre privind înfiinţarea a 10 posturi de asistent medical şi a 2 posturi de medici în cadrul compartimentului Asistenţă medicală şcolară şi comunitară şi modificarea Statului de Funcţii al Serviciului  Public de Asistenţă Socială Sebeş.
  10. Proiect de hotărâre privind aprobarea listei anuale  de ierarhizare întocmită pe baza punctajelor obţinute de solicitanţii atribuirii dreptului de folosinţă  gratuită asupra unor locuri  de casă , acordat în baza Legii 15/2003 privind sprijinul acordat tinerilor pentru construirea unei locuinţe.
  11. Proiect de hotărâre privind aprobarea  închirierii prin licitaţie publică deschisă a unui  teren în suprafaţă de 8,00 mp ( 4 m x 2 m) aparţinând domeniului public,  situat administrativ  în  Sebeş, str.  Mihai Viteazu , nr. 28, pentru amplasarea unui container (modul prefabricat ) pentru instalarea echipamentelor  aferente reţelei de comunicaţii electronice.
  12. Proiect de hotărâre privind modificarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare a Serviciului Public de Asistenţă Socială Sebeş.
  13. Proiect de hotărâre privind propunerea de atribuire teren aferent construcţiilor proprietate personală.
  14. Proiect de hotărâre privind modificarea HCL nr. 199/2014, în sensul înlocuirii sintagmei ,,Teren str. Industriilor Sebeş” cu sintagma ,, Teren str. Investitorilor Sebeş”.
  15. Proiect de hotărâre privind introducerea în inventarul domeniului privat al municipiului Sebeş a mijlocului fix ,, AUTOUTILITARĂ RENAULT MASTER CABINA DUBLĂ” achiziţionat din Fondul IID.
  16. Proiect de hotărâre privind trecerea din domeniul  public în domeniul privat al Municipiului Sebeş, a unor imobile terenuri situate administrativ în zona sediului  Sucursalei Sebeş a SC Hidroconstrucţia SA şi preluarea acestora din administrarea SPAP.
  17. Proiect de hotărâre privind însuşirea rapoartelor de evaluare: Teren intravilan Valea Sebeşului  înscris în CF 79548 Sebeş  şi Teren intravilan Valea Frumoasei înscris în CF 80331 Sebeş şi CF 80215 Sebeş, ce au făcut obiectul Contractului de servicii nr. 66/38164/23.10.2014
  18. Proiect de hotărâre privind aprobarea unui număr de 75 de pomi de Crăciun din fondul forestier aflat în proprietatea publică a Municipiului Sebeş şi în administrarea  Ocolului Silvic Sebeş RA.
  19. Proiect de hotărâre privind modificarea hotărârii nr.203/2011, de  participare a Municipiului Sebeş, prin Consiliul Local al Municipiului Sebeş, la constituirea asociaţiei ,,HANDBAL CLUB ALBA-SEBEŞ”, în calitate de membru fondator

       Proiecte  iniţiator Primar

  1. Proiect de hotărâre privind constituirea unei comisii speciale de analiză a executării lucrărilor pentru obiectivele de investiţii realizate în perioada 2010-2014.

 Proiect  iniţiator Consilier Local Roncea Radu

  1. Proiect de hotărâre privind completarea HCL nr. 4/2014 privind aprobarea calendarului de activităţi cultural-educative ce se vor desfăşura în cursul anului 2014.

   Proiect iniţiator Consilier Local Şerbănescu Radu Călin


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea