Rămâi conectat

Politică Administrație

JOI| Ședință Ordinară la Consiliul Local Aiud: Patinoar în cadrul Târgului de Crăciun, rectificări de buget și premii pentru elevi cu rezultate la olimpiade

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

primaria-aiudÎn data de 24 noiembrie 2016, începând cu ora 14:00, în sala Ion I.C. Brătianu a Primăriei municipiului Aiud, va avea loc ședința ordinară a Consiliului Local al municipiului Aiud.

Între cele 27 de proiecte de hotărâre ce vor fi puse pe masa consilierilor, se află  aprobarea Regulamentului de funcționare a patinoarului în Parcul Municipal Aiud în cadrul evenimentului ”Târgul de Crăciun” în perioada 05 decembrie 2016  – 20 ianuarie 2017, rectificări de buget și un  proiect privind organizarea evenimentului ”Gala Performerilor”.

Ședința va avea următorul proiect al ordinii de zi:

  1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli a Serviciului Public Administrația Patrimoniului Local Aiud pe anul 2016.
  1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli a Spitalului Municipal Aiud pe anul 2016.
  1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli a Centrului Cultural Liviu Rebreanu Aiud pe anul 2016.
  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local al Municipiului Aiud pe anul 2016.
  1. Proiect de hotărâre privind însușirea „Raportului de evaluare a proprietății imobiliare teren, situat în Aiud, str. Cuza – Vodă, nr. 15 și vânzarea prin negocierea directă a prețului, a parcelei de 100 m2 teren înscris în CF  nr. 75748 Aiud, nr. top. 75748, către Maier Virgil – Aurelian și soția Maier Crinuța – Mirabela, proprietarii construcției edificată  pe acesta.
  1. Proiect de hotărâre privind însușirea „Raportului de evaluare a proprietății imobiliare teren, situat în Aiud, str. Muzicanților, nr. 1 și vânzarea, prin negocierea directă a prețului, a  parcelei de 73 m2  teren înscris în CF nr. 91680 Aiud, nr. top/cad 91680, către Horhat Horea, proprietarul construcției edificată  pe acesta.
  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea raportului de reevaluare a imobilului Hală C5 cu terenul aferent aparţinând domeniului privat al municipiului Aiud şi vânzarea prin licitaţie publică a imobilului Hală C5 cu terenul aferent situat în municipiul Aiud, Str. Tribun Tudoran, nr. 3, jud. Alba.
  1. Proiect de hotărâre privind propunerea de atribuire în proprietate a unui teren, conform art. 36 din Legea fondului funciar nr. 18/1991, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
  1. Proiect de hotărâre privind însuşirea Documentaţiei tehnice de identificare, parcelare, schimbarea categoriei de folosință, înscrierea construcțiilor asupra imobilului înscris în CF nr. 82900 Aiud, C.F. vechi 3285 Aiud, cu nr. top. 393/3/2/2/7/2, în suprafaţă de 9215 m.p.
  1. Proiect de hotărâre privind înregistrarea în patrimoniul public al Municipiului Aiud și completarea listei bunurilor din domeniul public și privat al Municipiului Aiud aferente sistemului public de alimentare cu apă și de canalizare, concesionate prin Contractul de Delegare către SC APA CTTA SA ALBA.
  1. Proiect de hotărâre privind prelungirea termenului contractului de închiriere nr. 2151 din 31.10.2006 încheiat între SPAPL Aiud și Romtelecom S.A. București, și actualizarea datelor locatarului.
  1. Proiect de hotărâre privind schimbarea titularului contractului de închiriere nr. 4267/25.03.2009, ce are ca obiect lotul de teren nr. 17 din Corpul A al Pieţei Agroalimentare Dr. Constantin Hagea.
  1. Proiect de hotărâre privind schimbarea titularului contractului de închiriere nr. 4272/25.03.2009, ce are ca obiect lotul de teren nr. 19 din Corpul A al Pieţei Agroalimentare Dr. Constantin Hagea.
  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Planului de acţiuni sau de lucrări de interes local pe anul 2017, pentru repartizarea orelor de muncă, prestate lunar de către persoanele majore apte de muncă din familia beneficiară de ajutor social, în conformitate cu prevederile Legii 416/2001 privind venitul minim garantat, actualizată.
  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea criteriilor de acordare a ajutoarelor de urgenţă, altele decât cele cauzate de calamităţi naturale, incendii, accidente şi a metodologiei de acordare a ajutoarelor de urgenţă, conform Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, actualizată.
  1. Proiect de hotărâre privind încheierea unui Protocol de colaborare între Municipiul Aiud și Asociația Aiud Sport.
  2. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Local nr. 120 din 25 iunie 2014 de acordarea premiilor de excelență elevilor care au obținut rezultate deosebite la Olimpiadele Şcolar Naţionale și  Internaţionale și aprobarea Regulamentului de acordare a premiilor de excelenta pentru elevii olimpici care au obţinut rezultate de excepţie.
  3. Proiect de hotărâre privind organizarea evenimentului „Gala Performerilor”.
  4. Proiect de hotărâre privind aprobarea deplasării în Soltvadkert ( Ungaria) a unei delegații din Municipiul Aiud în perioada 6 – 8 ianuarie 2017, la Cupa de tenis de masă – Weinhardt Janos.                                           

20.Proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de funcționare a patinoarului în Parcul Municipal Aiud în cadrul evenimentului ”Târgul de Crăciun” în perioada 05 decembrie 2016  – 20 ianuarie 2017.

21. Proiect de hotărâre privind completarea Strategiei de Dezvoltare 2014-2020 a Municipiului Aiud aprobată prin H.C.L. Nr. 69 din 29.04.2015.

22. Proiect de hotărâre privind participarea Municipiului Aiud la apelul de proiecte nr. POR/2016/5/5.2/1, Axa prioritară 5 – Îmbunătățirea mediului urban și conservarea, protecția și valorificarea durabilă a patrimoniului cultural – Prioritatea de investiții 5.2, Realizarea de acțiuni destinate îmbunătățirii mediului urban, revitalizării orașelor, regenerării și decontaminării terenurilor industriale dezafectate (inclusiv a zonelor de reconversie), reducerii poluării aerului și promovării măsurilor de reducere a zgomotului cu proiectul ’’Eco Agrement Aiud’’- vizând obiectivele de investiție ’’Zone de agrement Avram Iancu și Ecaterina Varga’’ și aprobarea contribuției locale.

23. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico – economici ai proiectului ’’Eco Agrement Aiud’’- vizând obiectivele de investiție ’’Zone de agrement Avram Iancu și Ecaterina Varga’’ .

24. Proiect de hotărâre privind aprobarea contractului de închiriere între Eparhia Reformată din Ardeal și Municipiul Aiud, având ca obiect   spaţiile cu destinația  Muzeu de Științele Naturii.

25. Proiect de hotărâre privind completarea inventarului bunurilor care aparţin domeniului public al municipiului Aiud, aprobat prin HG nr. 974/2002.

26. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării unei cantități de 412 mc masă lemnoasă către populație din partidele 3266 și 3462.

27. Raport privind soluţionarea procedurii prealabile nr. 21601/10.11.2016 formulată de d-nul Gruiță Ioan împotriva HCL nr. 201/29.09.2016.

Proiectele sunt inițiate de primarul municipiului Aiud,  Iulia Adriana Oana Badea. (C.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea