Rămâi conectat

Politică Administrație

JOI: Ministrul Economiei Constantin Niţă vine la Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

indexMinistrul Economiei Constantin Niţă va efectua joi 22 mai, începând cu ora 11.00, o vizită de lucru la Uzina Mecanică şi Fabrica de Arme Cugir.

După cum ne-a informat directorului general de la Fabrica de Arme, ing. Mircea Trifan, ministrul Niţă va fi însoţit de subprefectul judeţului Cornel Murg şi de către deputatul de Alba Ioan Dîrzu.

Demnitarul de la Economie va vizita secţii de producţie de la cele două societăţi comerciale, precum şi expoziţiile organizate cu produse specifice celor doua  unităţi, respectiv armament şi muniţie.

Potrivit directorului general Mircea Trifan, după vizitarea fabricilor va avea loc o întâlnire cu managerii şi consiliile de administraţie ale celor două unităţi în contextul hotărârii luate de executiv de a sprijinii industria de apărare, inclusiv prin ştergerea unor datorii istorice pe care le-au acumulat companiile din domeniu.

Măsuri care după cum spunea premierul Victor Ponta, „sunt permise şi de Uniunea Europeană, să sprijinim industria de apărare din România, industrie care a fost în ultimii ani, din păcate, o zonă oropsită, nimeni nu s-a mai ocupat de ea. Să relansăm acest sector esenţial pentru economia românească”.

La finalul vizitei, în jurul orei 12.00, ministrul va avea o întâlnire cu cetăţenii localităţii, în faţa Catedralei “Adormirea Maicii Domnului” din Cugir.

Autor: Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea