Rămâi conectat

Curier Județean

JOI: „Coordonare și cunoaștere prin teatru” la Laboratorul de C`ArteTeatru al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Coordonare și cunoaștere prin teatru” la Laboratorul de C`ArteTeatru al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba

Joi, 14 martie 2024, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba, actrița Cătălina Mihăilă va coordona o nouă întâlnire a participanților la Laboratorul de C`ArteTeatru.

Laboratorul de C`ArteTeatru este un proiect multiart de promovare a fondului de carte, de încurajare a lecturii, de promovare a scriitorilor, de promovare instituțională utilizând forme de expresie teatrală în colaborare cu unul sau mai mulți parteneri și colaboratori, prin realizarea de produse culturale pentru publicul general în sensul promovării culturii.

Citește și: MÂINE: Lansare de carte la Muzeul Principia din Alba Iulia. Dana Bugnar, prezintă volumul „Confidentul”

Începând cu ora 15.00, la sediul Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” Alba sunt așteptați toți cei care rezonează cu ideea de carte și teatru, tema întâlnirii fiind „Coordonare și cunoaștere prin teatru”.

Proiectul 3.37 Laboratorul de C′ArteTeatru este organizat de Consiliului Județean Alba și Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Vă așteptăm ca împreună să facem exerciții de intercunoaștere și improvizație prin lecturarea de fragmente de texte ale unor prozatori, poeți și dramaturgi români, iar la final bibliotecara Liudmila Cioflică va face recomandări de cărți ce pot fi împrumutate de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Martini Ioan, de la Seminarul Teologic Ortodox din Alba Iulia, performanță excepțională la faza națională a olimpiadei de geografie: Locul III și participare la proba de baraj pentru faza internațională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Martini Ioan, de la Seminarul Teologic Ortodox din Alba Iulia, performanță excepțională la faza națională a olimpiadei de geografie: Locul III și participare la proba de baraj pentru faza internațională Martini Ioan de la Seminarul Teologic Ortodox din Alba Iulia a obținut premiul III la etapa națională și participare la proba de baraj pentru faza […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea