Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Joi, 29 octombrie, ședință ordinară la Consiliul Local Abrud. Vezi proiectul ordinii de zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul Local Abrud este convocat în şedinţă publică ordinară, ce va avea loc joi, 29 octombrie, începând cu ora 13.00. Întrunirea se va desfășura în sala de şedinţe ”Avram Iancu” din cadrul Primăriei Abrud, iar primarul Nicolae Simina a propus următorul proiect al ordinii de zi:

primaria abrud1. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului local, modificarea și completarea Listei obiectivelor de investiții pentru anul 2015.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării și completării Programului anual al achizițiilor publice pe anul 2015.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea obiectivului de investiții ”Amenajare târg de animale-Abrud”, județul Alba.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea declanșării procedurii de expropriere pentru cauză de utilitate publică, a unor imobile de natură teren, necesară realizării obiectivului de investiție ”Stație de epurare Abrud”.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitație publică a terenului situat în Abrud, strada Aleea Copiilor și strada Avram Iancu în vederea construirii de magazii de lemne.

6. Proiect de hotărâre privind preluarea fără plată a microbuzului marca Opel Movano de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice în favoarea unității administrativ-teritoriale oraș Abrud.

7. Proiect de hotărâre privind aprobare traseului de circulație a microbuzului școlar Opel Movano pentru transportul elevilor din unităților de învățământ de pe raza orașului Abrud.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea trecerii în domeniul public al unui teren în suprafață de 738 m.p. situat în zona Abrud Sat, strada Crișan, FN.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea încheierii unui acord de parteneriat cu Asociația EcoAssist în vederea împăduririi unei suprafețe de 1 ha.

10. Probleme curente.

Ovidiu Culda


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea